Az evvel açıklandı! KOSGEB 375.000 TL faizsiz kredi desteği sağlayacak

KOSGEB'DEN son dakika faizsiz kredi açıklaması… Nakit ihtiyacı olanlara müjde geldi: 375.000 TL faizsiz kredi desteği verilecek.

Az evvel açıklandı! KOSGEB 375.000 TL faizsiz kredi desteği sağlayacak
Yayın Tarihi: 24.08.2023 11:40:00

Nakit paraya ihtiyacı olan ve faizsiz kredi desteği arayanlar için KOSGEB’den güzel haber var. KOSGEB tam 375.000 TL faizsiz kredi desteği sağlamaya hazırlanıyor. yeni faizsiz kredi kampanyası için düğmeye başladı. KOSGEB'in yeni programı olan ileri girişimci destek programı ile başvuru yapanlara 375.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı tanınacak. KOSGEB yazılı bir açıklama yaparak programın amacını ve başvuru şartlarını duyurdu. Peki kimler KOSGEB’den faizsiz kredi alabilir? 375.000 TL faizsiz kredi desteği kimlere verilecek

KOSGEB 375.000 TL FAİZSİZ KREDİ DETAYLARI

KOSGEB, dönem dönem hazırladığı projelerle girişimcilere ve Küçük esnafa destek olmaya devam ediyor. yeni açıklama ve yeni proje duyurusu ise bu sabah saatlerinde yapıldı. kosgeb'den ileri teknoloji girişimcilere tam 375.000 TL'lik faizsiz kredi desteği verilecek. KOSGEB'in bu yeni destek paketine katılmak için şartlar da netleşti.
Yeni projesi ile girişimcilerin iş fikirlerine destek olmak ve işlerini büyütmelerine yardımcı olmak isteyen KOSGEB, yazılı bir açıklama yaparak başvuru şartlarını duyurdu.




KOSGEB FAİZSİZ KREDİ ŞARTLARI

KOSGEB tarafından yapılan yazılı açıklamada faizsiz kredi desteği için aranan başvuru şartları da tek tek sıralandı. Öncelikle girişimcilere sağlanacak olan bu kredi desteği için KOSGEB'e üye olmak gerekiyor. aranan şartlar ise şu şekilde:
KOSGEB üyeliği
Güncel KOSGEB beyanname
KOSGEB girişimcilik kursu tamamlama
Daha önce bu destekten yararlanmamış olma
SGK ve vergi borçları olmamak
KOSGEB onaylı proje taslağı
Belirli bir meslek dalında aktif olma
Ayrıca KOSGEB'in yeni projesine başvuru yapmak isteyenlerin yaş aralığı da 18 ila 30 arasında olmalı.

BAŞVURULAR 15 EYLÜL'E KADAR DEVAM EDİYOR

KOSGEB faizsiz kredi desteğinden faydalanmak isteyenler için başvurular başladı. ağustos ayı ortalarında başlayan başvuru işlemleri 15 Eylül'e kadar devam edecek. 15 Eylül tarihine kadar başvuru işlemlerini KOSGEB merkezleri aracılığıyla yapmak mümkün olacak. başvuru yapan girişimcilerden KOSGEB'e katılım kursları belgeleri istenecek. aynı zamanda yukarıda belirlenen şartların yerine getirilmiş olması da kontrol edilecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR