Cebinde Akbank Kartı Olanlara Müjde: Akbank Kartı Olanlar Nakit Ödeme Alıyor, 18 Yaş Üzeri Olmanız Yeter!

İstanbul, 24 Ekim 2023 - Akbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşları sevindirecek harika bir kredi kampanyası sunuyor. Resmi internet sitesi üzerinden duyurulan bu kampanya, 50,000 TL'ye kadar olan kredi başvurularında ilk taksit ödemesini 3 ay ertelemeli olarak sunmaktadır.

Cebinde Akbank Kartı Olanlara Müjde: Akbank Kartı Olanlar Nakit Ödeme Alıyor, 18 Yaş Üzeri Olmanız Yeter!
Yayın Tarihi: 24.10.2023 21:45:00

Akbank kredi kampanyası, nakit ihtiyacınızı karşılamak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. Kimlik numarası üzerinden yapılan sorgulama ile ne kadar kredi onayı alabileceğinizi öğrenmek için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Başvurularınızı hızlıca gerçekleştirmek isterseniz, cep telefonunuzdan SMS ile de başvuruda bulunabilirsiniz.

SMS ile Kolay Başvuru:

SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyenler için işlem oldukça basit. "kredi" yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı yazın ve bu mesajı "44 25" numarasına gönderin. Akbank üzerinden kredi başvurusunu bu hızlı ve kolay yöntemle gerçekleştirebilirsiniz.

Akbank Direkt Uygulaması:

Akbank müşterileri için bir diğer kolaylık ise Akbank Direkt uygulaması. Bu uygulama sayesinde 7 gün 24 saat boyunca bireysel tüketici kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Yapılan başvurular sonucunda kredi ödemeleri hızlı bir şekilde işleme alınır ve aynı gün içinde sonuçlanır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR