DC Hayranlarına Büyük Siyahi Batman Süprizi

DC Comics, ikonik hale gelen Batman kahramının siyahi bir versiyonu üzerinde çalışmalar yapıyor. Bu karakterin hangi evrende olacağı ise merak konusudur. Yeni değişikliklere her zaman ihtiyaç vardır.

DC Hayranlarına Büyük Siyahi Batman Süprizi
Yayın Tarihi: 5.09.2019 10:51:00

Batman, DC'nin elinde bulunan en değerli ve en özel marka diyebiliriz ve bu sebeple şirketin çok farklı hikayeler oluşturarak bir gelir elde etmeye çalıştığı bir numaralı karakter konumunda bulunmaktadır. Firmanın önümüzdeki sene pelerini, siyahi bir karaktere teslim edebileceği söylentiler arasındadır.

Önümüzdeki yaz bizlerle beraber olacağı söylenen siyahi Batman, tabikide Bruce Wayne olmayacaktır. Ayrıca karakterin Yarasa Ailesi’nin yeni üyesi The Signal da olmayacağı  da söylentiler arasında var. Bu özel karakter, denilene göre ana evrende geçen Batman hikayesinin bir parçası olacak.

 

Önceleri de Batman’in pelerinini farklı karakterlerin giydiğini gözlerimizle görmüştük. Zaman zaman Superman, Etrigan, Robin olan çoğunlukla bütün karakterler Batman rolünü zaman zaman üstlenmiş olsa bile içlerinde en çok bilinen örnek, Azazel/Jean Paul Valley’in pelerini kuşanmasıydı. Bane’in Batman’in belini kırmasından sonra pelerin belli bir süre bu karaktere geçmişti. Yeni siyahi Batman ile bakalım bizleri neler bekliyor. 
 

Outsiders serisinde Batman ile birlikte çalışan Black Lightning, siyahi Batman olmak için direk akla gelen isimlerden elbette bir tanesidir.  Batman’in çok fazla teknolojik cihazının tasarımlarını yapan dostu/ arkadaşı Lucius Fox’un oğlu ve Batwing olarak bilinen Luke Fox da diğer alternatifler arasındadır.

 

Önceleri Batman serisinin yazarı olan Mark Millar, o zamanlar da neden siyahi bir Batman olmadığını tartışmaya açmıştı. Tartışma sonucu neler olduğu bilinmez ama düşününce o eski dönemlerde neden olmadı sorusu gayet mantıklı. Siyahi bir Batman sizler neler düşünüyorsunuz acaba? Yeni değişiklikler iyi olabilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR