Feder (Live) & Ofenbach 17 Mart’ta İstanbul’da

Fransa’dan çıkan ve son dönemde isimlerinden sıkça bahsettiren elektronik müziğin sevilen isimleri Feder ve Ofenbach 17 Mart 2018’de Volkswagen Arena’da müzikseverlerle buluşuyor. Dansa doyacağınız bu geceyi sakın kaçırmayın!

Feder (Live) & Ofenbach 17 Mart’ta İstanbul’da
Yayın Tarihi: 9.02.2018 11:48:00

Feder (Hadrien Federiconi) Fransız elektronik müziğinin yeni gözdelerinden. Shazam’ın tarihi boyunca en çok etiketlenen 50. sanatçısı olmayı başaran Parisli DJ’in özenle düşünülmüş ritimleri, bağımlılık yaratan melodileri ve şaşırtıcı synth sesleriyle dolu bir canlı performans ile dinleyicileri büyülemeye hazırlanıyor. ‘Goodbye’, ‘Lordly’ ve ‘Breathe’ gibi unutulmayan şarkılarını ve çok daha fazlasını canlı dinleyeceğimiz unutulmayacak bir gece için hazır olun!



Parisli elektronik müzik ikilisi Ofenbach ise Dorian Lo ve César de Rummel’den oluşuyor. 2014 yılında bir araya gelen bu iki müzisyenin ortak noktası deep house türüne olan sevgileri ve bunu daha önce hiç duyulmamış bir şekilde rock müzik ile birleştirmeyi hayal etmeleri. ‘Be Mine’ ve ‘Katchi’ şarkılarıyla şimdiden dünya listelerinde kendilerine yer edinen Ofenbach, 17 Mart gecesi İstanbul’da müzikseverlere muhteşem bir gece yaşatacak.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR