ING BANK'tan 350 Bin TL kredi için hemen başvurun!

ING Bank'tan ihtiyaçlarınızı karşılamanız için anında 350 Bin TL kredi!

ING BANK'tan 350 Bin TL kredi için hemen başvurun!
Yayın Tarihi: 24.10.2023 13:00:00

ING Bank'dan 350.000 TL ihtiyaç kredisi müjdesi açıklandı. Nakit ihtiyacının arttığı şu günlerde bankaların yüksek faizleri nedeniyle isyanda olan vatandaşa ING Bank'tan sürpriz bir kampanya duyurusu geldi.

Bu sene vatandaş, her ne kadar ihtiyacı olsa da bankalardan kredi çekmeye yanaşamadı. Bankaların yüksek faiz uyguladığı ihtiyaç kredilerinde beklenmedik düşük faiz müjdesi ING Bank'tan açıklandı. ING Bank kampanyalarını güncellediğini duyurdu. ING Bank nakit ihtiyacı olan vatandaşlara anında 350.000 TL kredi fırsatı açıkladı. Peki ING BANK düşük faizli kredi çekebilmek için şartlar neler?


350 BİN TL ANINDA KREDİ!

Geçtiğimiz aylarda yapılan bir araştırmaya göre Türkiye’de bu sene kredi kartı kullanımında rekor düzeye ulaşmıştı. Vatandaş hem kredi kartına borçlanmış, hem de ihtiyaçlarını karşılayamayacak hale gelmişti. Bankalardan yüksek faiz nedeniyle kredi de çekemeyen vatandaşlar seslerini devlete duyurmaya çalışmışlardı. Geçtiğimiz haftalarda hükümet yetkilileri Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ile bir araya gelmiş ve konuya dair yakın zamanda faizlerin düşeceği müjdesini vermişti. İlk adım ING Bankası’ndan gelmiş görünüyor.

ING BANK 31 Ekim’e kadar sürecek olan düşük faiz 350.000 TL kredi kampanyasını için vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. ING BANK 350.000 TL ihtiyaç kredisi çekebilmek için ilk olarak bankanın müşterisi olmanız gerekmektedir. Bu nedenle en yakın ING şubesine giderek bankaya başvuru yapabilirsiniz .ING BANK müşterileri ise ING mobil uygulamalar üzerinden veya ING web sitesi üzerinden başvuruda bulunabilirler. ING Bank düşük faizli kredi kampanyasından yararlanabilmek için son gün 31 Ekim olarak duyuruldu. 

 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR