Kredi kartı sahiplerinin dikkatine! Herkes yerini alsın, Kartınıza 30 bin TL yüklenecek

Kredi kartı sahiplerinin dikkatine! Herkes yerini alsın, Kartınıza 30 bin TL yüklenecek 

Kredi kartı sahiplerinin dikkatine! Herkes yerini alsın, Kartınıza 30 bin TL yüklenecek
Yayın Tarihi: 15.10.2023 21:00:00

Kredi kartı kullanan kişiler için yeni bir duyuru geldi. Kredi kartı başvurusu yapacak olan kişiler ve kredi kartı kullanan kişiler kendi banka hesaplarına 30 bin TL ödeme alabileceklerdir. Bu kampanyada düzenli olarak kredi kartı kullanan ve kredi kartı ödemelerini düzenli ödeyen kişiler Akbank ve QNB Finansbank tarafından yapılan bu kredi kampanyasına katılabileceklerdir. 18 yaş üzeri olan herkes için gerçekleştirilen bu kampanyada nakit kredi almak için başvuru yapacak olan kişiler 1500 ve üzerinde kredi puanı varsa Ekim ayı sonuna kadar bu kampanyadan faydalanacaklardır. 

AKBANK KREDİ KARTI KULLANANLARA 30 BİN TL KREDİ 

AKBANK yaptığı yeni açıklama ile birlikte Akbank kredi kartı olan Axess kartı kullanan kişilere 30 bin TL ödeyeceğini açıkladı. Akbank duyuru sonrasında Akbank direkt uygulaması üzerinden destek alacağınızı duyurdu. Akbank direkt uygulaması üzerinden başvuru yapacak olan herkes, kredi şartlarına göre kredi ödemelerini hesaplarına atacaklardır. Akbank ayrıca SMS ile kredi vermektedir. Akbank kredi başvurusu yapacak olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak verilmektedir. 

QNB FİNANSBANK 30 BİN TL ÖDEME

QNB Finansbank üzerinden başvuru yapmak için TC kimlik numarasına göre ödemeler olacaktır. TC kimlik numarasını 5030 numarasına mesaj atan bireyler, bu bankadan kişisel kredi alabileceklerdir. QNB Finansbank yaptığı değerlendirme sonrasında kredi notu uygun olanlara onay verir ve banka hesabı olması durumunda da kredi ödemelerini kişilerin mobil uygulamadan kendi hesaplarına yatıracaklardır. QNB Finansbank duyuru yaptıktan sonra ayrıca QNB mobil uygulama üzerinden de kredi vermektedir. QNB Mobil uygulaması üzerinden alacağınız ihtiyaç kredisi ile birlikte başvuru şartlarına uygun olan herkes detaylı bir şekilde ödemeleri hesaplara atacaklardır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR