PTT emekliye kredi verecek: 80 bin TL hemen bugün alın!

PTT emekliye kredi verecek: 80 bin TL hemen bugün alın!

PTT emekliye kredi verecek: 80 bin TL hemen bugün alın!
Yayın Tarihi: 23.10.2023 18:15:00

PTT, emeklilere özel başlattığı kredi kampanyası ile Türkiye'deki emeklilere finansal destek sunuyor. Bu kampanya, TC kimlik numarası üzerinden ödemeleri kolaylaştırarak, bireysel kredi kullanma olanağı sunuyor. Emekliler, ihtiyaçlarına göre 20 bin TL ile 80 bin TL arasında kredi başvurusu yapabilirler. PTT şubelerine giderek işlemlerini hızlıca tamamlayabilirler. Ayrıca, maaş müştekileri için gelir belgesiz kredi fırsatı da sunulmaktadır. İşte PTT Emekli Kredisi kampanyasının detayları...

Emekli Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

PTT'nin sunmuş olduğu emekli kredisi kampanyası, emeklilere nakit ihtiyaçlarını karşılamaları için bir fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, emekliler 20 bin TL ile 80 bin TL arasında kredi başvurusu yapabilirler. Kredi başvurusu için PTT şubesine gitmek yeterli olacaktır. Maaş müştekileri, gelir belgesiz olarak kredi alabilirler. Ancak üst limitlerde başvuru yapanlar için banka gelir belgesi talep edilebilir.

Kredi Başvurusu İçin PTT Şubeleri: Kredi başvurusu yapmak isteyen emekliler, en yakın PTT şubesine giderek kolayca işlemlerini tamamlayabilirler. PTT şubeleri, aktif Bank işbirliği ile bu bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak isteyen herkese hizmet sunmaktadır. Başvurunuzu gerçekleştirerek, kredi ödemenizi alabilirsiniz.

Hızlı Başvuru: SMS İle Kredi Talebi PTT üzerinden cep telefonunuz aracılığıyla SMS ile kredi başvurusu yapmak isterseniz, uygun kredi başvuru şartlarına sahipseniz, aynı gün içinde kredinizi alabilirsiniz. TC Kimlik numaranızı kullanarak, PTT'ye "PTT TC Kimlik Numaranız" yazarak 3050 numarasına mesaj göndererek, emekli maaş hesabınızdan alabileceğiniz kredi miktarını öğrenebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR