Son dakika! Hızlı kredi kampanyasını duyurdu! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alacak!

Son dakika! Hızlı kredi kampanyasını duyurdu! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alacak!

Son dakika! Hızlı kredi kampanyasını duyurdu! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alacak!
Yayın Tarihi: 27.10.2023 12:15:00

Hızlı nakit ihtiyacınız mı var? Aktif Bank ve Şekerbank, 30.000 TL'ye kadar kredi sunan yeni bir kredi kampanyası başlattı ve bu fırsatı kaçırmak istemeyeceksiniz! Bu bankalar, müşterilerine daha fazla nefes alan vadelerle kolaylıkla başvurabilecekleri krediler sunuyor. İşte detaylar:

Aktif Bank'tan 30.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Aktif Bank, krediye ihtiyaç duyan herkesin yardımına koşuyor. Şube ziyaretine gerek yok! Aktif Bank, bu kredileri sadece dijital olarak "nkolay kredi" adı altında işliyor. Kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, bankanın web sitesini ziyaret edebilir veya SMS hizmetini kullanarak hızlıca başvuruda bulunabilirsiniz.

Web sitesini ziyaret ettiğinizde, basit bir başvuru formunu doldurarak kredi miktarınızı ve geri ödeme süresini belirleyebilirsiniz. Başvurunuzun sonucu başvurunuzu tamamladıktan sonra size iletilir. Onay alırsanız, banka sizi hemen bilgilendirir. SMS aracılığıyla başvurmayı tercih ederseniz, "Kredi" kelimesini ve kimlik numaranızı 3050 numarasına göndererek başvurunuzu yapabilirsiniz. Kısa süre içinde bir yanıt alırsınız.

Şekerbank'tan 30.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Şekerbank da nakit ihtiyaçlarınıza yardımcı oluyor. 30.000 TL'ye kadar kredi almak için Şekerbank'ı tercih edebilirsiniz. Banka, en fazla 36 ay vadeli kredi seçenekleri sunar.

Şekerbank'tan kredi başvurusu yaparken, çalışan olmanız ve en az 6 ay sigorta kapsamında olmanız gerekebilir. Emekliyseniz, emekli gelirinizi bu bankaya transfer etmelisiniz. Şekerbank, müşterilerine kişisel krediler için 3 aylık ödeme erteleme seçeneği de sunuyor. Kredi başvurunuzu şube düzeyinde değerlendiren banka, onaylandığında krediyi size ödeyecektir.

Ayrıca, Şekerbank emekliler için özel bir kredi kampanyası başlatmıştır. Emekli gelirinizi Şekerbank şubelerine transfer ederek, mevcut diğer bankalardaki kredi veya kredi kartı borçlarınızı ödeyerek kendi kişisel kredinizi 100.000 TL'ye kadar alabilirsiniz. Bu fırsat sadece emeklilere sunuluyor.

Aktif Bank ve Şekerbank, düşük kredi skoruna sahip bireylere de kredi fırsatları sunan bankalar arasında yer alıyor. Yani finansal geçmişiniz mükemmel olmasa bile bu bankalardan kredi başvurusu yapabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR