Tarım Kredi Market'ten 32'li tuvalet kağıdı indirimi!

Tarım Kredi Market'ten bugün dev 32'li tuvalet kağıdı indirimi duyurusu geldi!

Tarım Kredi Market'ten 32'li tuvalet kağıdı indirimi!
Yayın Tarihi: 24.10.2023 12:50:00

32' tuvalet kağıdı o markette bir alana bir bedava kampanyası ile bugün market önünde sıra oluşturacak. En temel ürünlerinden birisi olan tuvalet kağıdı zam öncesi Tarım Kredi Markette büyük indirime girdi. Tarım Kredi Market 32'li tuvalet kağıdında bir alana bir bedava fırsatı duyurarak vatandaşın yüzünü güldürdü.

Yaptığı indirimlerle vatandaşın ekonomik olarak zorlanmadan alışveriş yapmasını sağlayan Tarım Kredi Marketten bugün de tuvalet kağıdında dev kampanya haberi geldi. Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kar odaklı değil vatandaş odaklı fiyatlar belirleyin diyerek talimat verdiği Tarım Kredi Market, bu sabah duyurdu kampanyasıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylemini yerine getirmiş görünüyor.


Pandemi döneminde tüm dünyada stokların bittiği tuvalet kağıdında Türkiye'de de zam üzerine zam haberleri bir bir geliyor. Neyse ki zincir markette tuvalet kağıdına dev indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Günün fırsatı ise bugün, Tarım Kredi Market'ten geldi. Tarım Kredi Market'ten bugün dev fırsat haber geldi!

Zamlardan en çok etkilenen market ürünlerinden birisi olan tuvalet kağıdında de fırsat Tarım Kredi Marketten geldi. Bugün Tarım Kredi Market'e uğrayan vatandaşlar tuvalet kağıdı stoğunu yapabilecek. İkişer üçer değil dörder beşer tuvalet kağıdı fırsatı Tarım Kredi Market'ten vatandaşlara bayram müjdesi gibi geldi. Bu tuvalet kağıdı indirme kapış kapış gidecek! Sadece bugüne özel olan tuvalet kağıdı indirimi kaçırmamanız için bir an evvel Tarım Kredi Market'e giderek raflar boşalmadan stoğunuzu yapın.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR