Tenis Turnuvasında Bursa Lezzetleri

Bursa’nın yöresel lezzetlerini mutfağına taşıyarak menü içeriği oluşturan Bursa Kebap Evi, doyurucu sofrasını, bu kez tenis kortlarına kurdu.

Tenis Turnuvasında Bursa Lezzetleri
Yayın Tarihi: 20.12.2018 12:03:00

 Türk sporunun köklü kulüplerinden TED’ in düzenlediği Senyör Tenis Turnuvası bu yıl 6 – 15 Aralık tarihleri arasında Bursa Kebap Evi’ nin yemek sponsorluğunda gerçekleşti. İlginin yoğun olduğu tenis turnuvasında BKE’ nin ünü dünyaya yayılan Bursa Kebabı tüm misafirlere ikram edildi.




Etkinlik ve organizasyonların vazgeçilmezi haline gelen Bursa Kebap Evi’nin lezzet karavanı ile 9 gün boyunca tenisin keyfini çıkaran katılımcılar ve davetliler turnuvanın son gününde Bursa’nın yöresel lezzeti olan kebapla doyarak turnuva kapanışını yaptılar.



Geleneksel tatlarımızdan meşhur iskenderi, kebabı, kemal paşa tatlısını ve kestane şekerini menüsüne koyarak Bursa sınırlarının dışına çıkaran ve Türkiye genelinde 37 ile 95 şubesiyle ulaştıran Bursa Kebap Evi; lezzetlerini her sektörden, her tarzdan ve her yaş grubundan kişiye aynı ürün ve hizmet kalitesiyle sunuyor. Geleneksel değerlere önem veren anlayışıyla gıda sektöründe hızlı büyüyen marka Bursa’yı ve yöresel tatlarını yalnızca şubelerinde değil katıldığı sosyal etkinliklerde başarılı bir şekilde temsil ediyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR