Tuvalet kağıdında yarın 2 al 1 öde!

Tarım Kredi Kooperatif Market'ten tuvalet kağıdında görülmemiş indirim kampanyası!

Tuvalet kağıdında yarın 2 al 1 öde!
Yayın Tarihi: 21.10.2023 22:00:00

İndirimli fiyatları ile vatandaşın son dönemde uğrak market noktası olan olan Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde tuvalet kağıtlarında büyük kampanya haberi geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kar amaçlı değil vatandaşın çıkarını düşünerek fiyatlandırma yapılacak dediği Tarım Kredi Market'te en temel hijyen ürünü olan ve zam üzerine zam gelmesi nedeniyle vatandaşın stok yapmakta zorlandığı tuvalet kağıdında büyük indirim müjdesi geldi.

Pandemi döneminden beri vatandaşların stok yapmaya çalıştığı ancak en çok zam gören ürünlerden biri olan tuvalet kağıdı fiyatları cep yakıyor. Zincir marketlerden sürekli olarak indirim kovalamak zorunda kalan vatandaşlara Tarım Kredi Market'ten mutlu bir haber geldi. Yapıtğı indirimlerle vatandaşın cebini koruyarak cazip fiyatlara alışveriş yapmasınıb sağlayan Tarım Kredi Kooperatif Market'lerinden tuvalet kağıdından yüzde 50'ye varan indirim duyurusu geldi.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri vatandaşlara fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yarın 22 Ekim'den 28 Ekim'e kadar sürecek olan büyük indirim kampanyasında tuvalet kağıdı fiyatları dikkat çekti. İndirim kataloğunda temizlik ürünlerindeki indirimler vatandaşı sevindirecek. Hijyen ürünlerinden de en büyük kampanyayı tuvalet kağıdı aldı. Avantajlı fiyatla tuvalet kağıdı yarın Tarım Kredi Kooperatif indirim kataloğunda yüzde 50'ye varan indirimlerle yer alacak. İndirimli fiyattan tuvalet kağıdı stoğu yapmak isteyen vatandaşlar yarın Tarım Kredi Market'lerie giderek indirimli fiyattan ürünleri stoklayabilme şansı yakalayacak.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR