Vakıfbank'tan 120.000 TL koşulsuz kredi bu sabah açıklandı

Vakıfbank'tan nakite sıkışan müşterilerine faizsiz kredi desteği için şartlar açıklandı.

Vakıfbank'tan 120.000 TL koşulsuz kredi bu sabah açıklandı
Yayın Tarihi: 23.10.2023 11:02:00

Vakıfbank’dan acil nakit ihtiyacını karşılamak için müşterilerine koşulsuz 120.00 TL kredi dönemi başlıyor! Kamu bankalarından Vakıfbank, vatandaşın nakite artan ihtiyacını karşılamak için 120 Bin TL ihtiyaç kredisini müşterilerine duyurdu. Vakıfbank’tan 120.000 TL ihtiyaç kredisine başvurmak için kredi şartları neler? Vakıfbank 120 Bin TL faiz oranı nedir?

VakıfBank, artan nakit ihtiyacının karşılanması için koşulsuz, düşük faizli 120.000 TL ihtiyaç kredisini müjdeleyerek haftaya başladı! Türkiye’de artan nakit sıkıntısına dair vatandaş bankaların yüksek faizleri nedeniyle ihtiyaç kredisi de çekemez duruma gelmişti. Vatandaşın bu sitemi geçtiğimiz aylarda karşılık bulmuş ve hükümet yetkilileri, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ile bir araya gelmişti. Son dönemde ise bankalar faiz oranlarını kısa süreli indirerek düşük faizli kredi kampanyalarını duyurmaya başladı. Faizleri indiren bankalardan biri de Vakıfbank oldu. Vatandaşın acil nakit ihtiyacını karşılayabilmek için Vakıfbank düşük faizli yeni kredi kampanyasını duyurdu.

120 BİN TL NAKİT DESTEĞİ İÇİN TEK ŞART

VakıfBank, müşterilerinin acil nakit ihtiyacını karşılamak amacıyla 120.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasını bu sabah açıkladı. VakıfBank müşterilerine hem düşük faiz, yüksek vade hem de uygun ödeme koşullarını sunucağını da dile getirdi. Peki Vakıfbank ihtiyaç kredisine başvurmak için istenilen şartlar var mı? VakıfBank,  ihtiyaç kredisinde kısa süreliğine faizleri indirdi. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar VakıfBank’tan 120.000 TL’ye varan ihtiyaç kredisine başvurarak düşük faizle ihtiyaç kredisi çekme şansına sahip olacaklar. Acil nakite sıkışan banka müşterileri en yakın VakıfBank şubesine giderek ya da VakıfBank mobil uygulamasından krediye başvurabilirler. Vakıfbank 120.000 TL ihtiyaç kredisi için son başvuru 31 Ekim olarak duyuruldu. Bankadan olumlu sonuç alabilmek için kredi notunuzun ise yüksek olması gerekmektedir.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR