Vakıfbank'tan emeklilere hem promosyon hem kredi müjdesi!

Vakıfbank'tan emekli vatandaşlara 2 yüzleri güldüren cepleri dolduran haber birden geldi.

Vakıfbank'tan emeklilere hem promosyon hem kredi müjdesi!
Yayın Tarihi: 21.10.2023 12:35:00

Emekli vatandaşa para yağacak. Emekliler geçinemiyoruz diyerek emekli aylıklarına zam talep etmiş ve yakın zamanda emekli aylıklarına gelecek olan zam haberini beklemeye koyulmuştu. Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta Kabine Toplantısı sonrası emeklilere zam yerine bir maaş ikramiye verileceğini müjdelemişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen hafta Pazartesi Kabine Toplantısı sonrası basının karşısına geçerek emekli vatandaşlarımıza bir defaya mahsus olmak üzere 5000 TL ikramiye verileceğini duyurmuştu. Emeklilerin zam hayaller suya düşse de 5000 TL ikramiye ile yüzleri gülmüştü. Emeklileri yüzleri güldürecek bir haber de Vakıfbanktan geldi. Vakıfbank emekli vatandaşlara 10.250 TL promosyon müjdesini duyurdu.


31 EKİM SON GÜN

Emekli vatandaşları bankasına çekmek isteyen Vakıfbank, emeklilere hem promosyon hem de ihtiyaç kredisinde düşük faiz ve yüksek vade ile yeni kredi kampanyasını duyurdu. Emekliler Kasım ayında 5000 TL ikramiyenin yanı sıra maaşlarını Vakıfbank'a taşımaları durumunda 11.250 TL promosyon ve ihtiyaç halinde düşük faizli kredi çekme imkanına sahip olacaklar.

Vakıfbank'a maaşını taşıyarak üç yıl bankada kalma sözü veren emekli vatandaşlar, Vakıfbank'ın emekliler için geliştirdiği tüm kampanyalardan faydalanabilecekler. Emekli maaşını Vakıfbank'a taşımak isteyen vatandaşlar kendilerine en yakın Vakıfbank şubesine giderek maaşlarını bankaya taşıyabilir ve 11.250 TL promosyonu anında hesaplarında görebilirler. Emekliler aynı zamanda ihtiyaç halinde Vakıfbank'tan çok düşük faiz oranıyla kredi çekme şansı yakalayacak. Vakıfbank'ın bu cazip teklifler yararlanmak isteyen emeklilerin 31 Ekim’e kadar maaşlarını Vakıfbank'a taşımaları gerekmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR