Yılbaşı Sofralarını Özsüt Tatlıları Süslüyor

Özsüt’ün her biri özgün tariflerle hazırlanan tatlıları yılbaşı heyecanını ikiye katlıyor. Yepyeni lezzetlere uzanan tadına doyum olmayan pastalar, yılbaşı kutlamalarını renklendiriyor. Yeni yıl ruhunu yansıtan gözlere hitap eden pastalar içerisinde; "Karlı Bahçe, Şans ve Kütük Pasta" yer alıyor.

Yılbaşı Sofralarını Özsüt Tatlıları Süslüyor
Yayın Tarihi: 11.12.2018 14:52:00

Tüm aileyi ve dostları bir araya getiren geleneksel yılbaşı sofralarının en tatlı anları, yine Özsüt ile yaşanıyor. Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, unutulmaz sofralar kurmaya hazırlananlara birbirinden leziz tatlar sunuyor.



Özsüt’ün yılbaşı kutlamalarına çok yakışacak tatlıları içerisinde farklı mutfaklara dokunan çok çeşitli tatlar yer alıyor. Yılbaşı sofralarının baş köşesinde yer alacak Kütük Pasta, sade sarmal kekleri arasındaki muzlu mus ve çikolata parçacıklarının enfes tadıyla, yediden yetmişe herkesi mutlu ediyor. Kakaolu kek katları arasında sade krema ve bitter çikolata kaplı pirinç patlakları ile farklı bir tat sunan Karlı Bahçe özel dekoru ile sofraları şenlendiriyor. Çocukların çok seveceği, Şans ise; kırmızı beyaz tasarımını içindeki beyaz çikolatalı mus ve çilek parçacıklarının muhteşem uyumundan alıyor.




Özsüt’te yılbaşına özel olarak hazırlanan tatlar arasında her zevke hitap edecek bir seçenek bulunuyor. Yepyeni mutlu anlara çok yakışan birbirinden leziz pastalar hem görüntüleriyle hem de tatlarıyla herkesi mutlu ediyor.



Özsüt hakkında:
Özsüt’ün 1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda başlattığı tatlı serüveni, bugün 46 ilde 180’in üzerinde mağazası, üç bine yakın çalışanı ve on binlerce misafiriyle sürüyor. STP Gıda altında bayilik sistemiyle faaliyetlerini büyüten Özsüt, Infinity Invest Holding’in 2014 yılında gerçekleştirdiği satın almanın ardından yatırımlarını yurt dışında artırdı. Bu doğrultuda, Azerbaycan’da bulunan mağazanın yanı sıra, başkent Bakü’de iki mağaza daha açıldı. Özsüt’ün ürün gamı içerisinde pasta, sütlü ve şerbetli tatlılar, unlu mamuller, dondurma, kaymak, çikolata, kahve, Türk ve dünya mutfağından özel lezzetler yer alıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR