1 Mayıs Bankalar açık mı? 1 Mayıs 2019 Bankalar ve PTT açık mı

1 Mayıs 2019 Bankalar açık mı? 1 Mayıs Bankalar ve PTT açık mı. En çok merak edilen sorulardan biri 1 Mayıs tatil mi, resmi tatil mi merak ediliyor. PTT ve Bankalar 1 Mayıs'ta açık olacak mı.

1 Mayıs Bankalar açık mı? 1 Mayıs 2019 Bankalar ve PTT açık mı
Yayın Tarihi: 26.04.2019 20:23:00

Kullanıcılar internette 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs'ta Bankalar ve PTT açık mı? sorularının cevabını araştırmaya başladı. 2019 Yılında 1 Mayıs günü Çarşamba gününe denk geliyor. Peki Çarşamba gününde bankalarda işlem yapılabilecek mi? Bankada veya PTT de işi olanlar 1 Mayıs günü işlem yapabilecekler mi? 1 Mayıs Çarşamba günü bankalar, PTT, Noterler ve okullar açık olacak mı, yarım gün çalışacaklar mı? Sizler için araştırdık...

1 MAYIS ÇARŞAMBA BANKALAR VE PTT KAPALI MI?

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nda birçok kamu kurum ve kuruluşu tatil olacak! İşçi bayramında yurdun her tarafında değişik etkinliklerle İşçilerin hak ve emekleri tekrar dikkat çekilerek kutlanacak. 2009 yılından bu yana Resmi tatil olarak kabul edilen 1 Mayıs tarihi, Bu sene Çarşamba gününe denk geliyor. 1 Mayıs 2019 Çarşamba günü Banaklar ve resmi kurumlar tatil olacak. Devlet Bankaları Ziraat, Halkbank, Vakıfbank 1 Mayıs tarihinde kapalı olacak ve havale işlemleri dışında EFT (Bankalar arası transfer) yapılamayacak. 1 Mayıs Çarşamba tüm gün tatil olacak. Bankaların yanı sıra PTT ve Noterler de tüm gün kapalı olacak.

Bankaların kapalı olmasının yanı sıra Noterler ve diğer kamu kurumları da kapalı olacak. 1 Mayıs Çarşamba gününün ardından 2 Mayıs Perşembe günü itibariyle tüm kurumlar, Bankalar yine düzenli çalışma saatlerinde devam edecek.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR