10 Saatlik Michael Jordan Belgeseli Geliyor

LeBron James'in sesi fazla çıkınca.. Netflix, ESPN ile birlikte efsane basketbolcu Michael Jordan'ın hayatının anlatıldığı yeni bir belgesel serisi projesi üzerinde çalıştığını duyurdu.

10 Saatlik Michael Jordan Belgeseli Geliyor
Yayın Tarihi: 16.05.2018 16:43:00

Majesteleri şu sıralar LeBron hayranları tarafından kıyaslamaya tutulsada birileri kimin efsane olduğunu hatırlatmak için atağa geçti.

Dünyaca ünlü spor kanalı ESPN '30 For 30' isimli belgesel programı için bir Michael Jordan bölümü üzerinde çalıştıklarına dair kısa bir video yayınladı.
 

 

IT’S HAPPENING. #MichaelJordan #TheLastDance

30 For 30 (@30for30)'in paylaştığı bir gönderi ()




Gelen son bilgiler Michael Jordan hayranı Netflix kullanıcılarını bir hayli sevindirdi. 2019'da yayınlanması planlanan ve 'The Last Dance' isimli belgesel serisi Netflix üzerinden yayınlanacak. 10 saat süreceği ve bölümler halinde yayınlanacağı açıklanan belgeselin, Jordan'ın en parlak dönemlerine uzun bir bakış sunacağı düşünülüyor.



90'lı yıllarda geçeceği ve özellikle Jordan'ın 97-98 senesinde Chicago Bulls ile yaşadığı şampiyonluğa odaklanacağı düşünülen dizinin çıkış tarihi henüz net değil. ESPN'de de yayınlanacağı düşünülen belgesel, devamında projenin diğer belgesellerinin de Netflix'te yayınlanmaya başlayacağının kanıtı olarak görülüyor.

 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR