11 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu nasıl? Gelinim Mutfakta kim elendi bilezikleri hangi gelin aldı

Sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da 11 Ekim cuma günü bir hafta daha bitti. Fatih Ürek'in sunuculuğunu yaptığı yarışmada haftanın finalinde en düşük puanı alan elenirken, birinci olan ise 5 altın bileziği koluna takıyor. Tartışmaların hiç bitmediği Gelinim Mutfakta 11 Ekim kim elendi?

11 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu nasıl? Gelinim Mutfakta kim elendi bilezikleri hangi gelin aldı
Yayın Tarihi: 11.10.2019 12:09:00

Gelinim Mutfakta 11 Ekim kim elendi bilezikleri kim aldı? her yerde aranıyor. Kanal D'nin iki sezondur hafta içi her gün ekranlara gelen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da bir haftanın daha sonuna gelindi. Her cuma heyecanının iyice arttığı yarışmada gelinler tatlı yaparken puanlamanın ardından final heyecanı yaşanıyor. Haftanın finalinde ise kimin gideceği, 5 altın bileziği kimin alacağı ortaya çıkıyor. Peki Gelinim Mutfakta 360. bölümde kim programa veda etti? İşte bu hafta programa veda eden kaynana ve gelin...

Geçen hafta 36 puan alarak elenen Filiz yerine 7 Ekim pazartesi günü Duygu ve kayınvalidesi yarışmayadahil oldu. Tüm hafta boyunca gelin kaynana çekişmesi yaşayan Duygu ve kaynanası rakiplerinin eleştiri oklarına hedef oldu.

Gelinim Mutfakta haftanın finalinde neler oldu? 

Haftanın finalinde Dilek ve kayınvalidesi arasında Fatma hanım arasında puan yüzünden tartışma çıktı. Gelinlerin tatlıyı yaparken sarma işlemini yanlış yapması ise Fatih Bey'i bile çileden çıkardı. Ayrıca Duygu ve Aysel Hanım arasında da yine sesler yükseldi. 


Gelinim Mutfakta 11 Ekim 2019 kim elendi?

Gelinim Mutfakta 11 Ekim 2019 tarihinde elenecek isim henüz belli olmadı belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız.

Gelinim Mutfakta 11 Ekim Bilezikleri kim aldı?

Gelinim Mutfakta bu hafta bilezikleri kim aldı bilemiyoruz ancak geçtiğimiz hafta bilezikleri Kıymet almıştı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR