12 ay ertelemeli borç kapatma kredisi ile tüm borçlarınızı kapatın! Hemen başvuru yapın!

Korona virüs gündeminden yavaş yavaş kurtuluyoruz ancak hala bazı sorunlar var. İnsanlar diğer bankalara olan borçları yüzünden herhangi bir yeni kredi başvurusu yapamıyor. Ya da diğer tüm finansal işlemler için bir engel olarak karşımıza çıkıyor.

12 ay ertelemeli borç kapatma kredisi ile tüm borçlarınızı kapatın! Hemen başvuru yapın!
Yayın Tarihi: 15.06.2020 22:39:00

Korona virüs gündeminden yavaş yavaş kurtuluyoruz ancak hala bazı sorunlar var. İnsanlar diğer bankalara olan borçları yüzünden herhangi bir yeni kredi başvurusu yapamıyor. Ya da diğer tüm finansal işlemler için bir engel olarak karşımıza çıkıyor. Kredi kartı ve kredi borçlarınızdan bunaldıysanız ve ödeyemiyorsanız ödemenin kolay yolu yine QNB Finansbank’tan geliyor.

QNB Finansbank 12 ay ertelemeli borç kapatma kredisi sunuyor. Sunulan bu enfes kredi ile beraber tüm kredilerinizi kapatabilir ve QNB Finansbank ile 12 ay borcunuzu erteleyebilirsiniz. Borçları yüzünden bunalıma giren vatandaşlarımızın dikkatine:
QNB Finansbank, Korona virüs döneminde işsiz kalmış ve ekonomik olarak zor durumda kalmış tüm vatandaşlarımıza borç kapatma kredisi veriyor. Verilecek olan borç kapatma kredisinin ilk taksitini en az 12 ay erteleyebilir ve diğer bankalara olan borçlarınızı kapattıktan sonra ilk taksit ödemenizi gelecek sene ödemeye başlayabilirsiniz. Ödenemeyen borçlar yüzünden finansal özgürlüğünüzden yıpranma almadan bir an önce hızlı bir şekilde QNB Finansbank borç kapatma kredisi kullanabilirsiniz.

QNB FİNANSBANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ FAİZ ORANI
 
Kredi TutarıKredi Faiz Oranı (Aylık)Kredi Vadesi (Ay)Kredi Taksit Tutarı (Aylık)Kredi Tahsis Ücreti (BSMV Dahil)Sigorta Prim Tutarı*En Az Taksit Erteleme
50.000 TL%0,7960833 TL52,5 TL473.19 TL12 AY
 
QNB Finansbank’tan kullanacağınız borç kapatma kredisi için yüzde 0,79 kredi faizi ödersiniz. 50 bin TL’ye kadar 60 ay vadeli ve 12 ay ilk taksit ertelemeli kredi kullanabilir ve diğer bankalarda olan tüm borçlarınızı kapatabilirsiniz.

QNB FİNANSBANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ ŞARTLARI


Borç Transferi Kredisi Koşulları
  • Diğer bankalarda bulunan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarınızı Borç Transferi Kredisi ile bankamıza transfer edebilirsiniz.
  • Diğer bankalarda bulunan ihtiyaç kredisi borcunun tamamı transfer edilirken, kredi kartı borçları için kısmi ödeme yapılabilir. Şube ekranında görünen tutarın altındaki miktarlar için transfer yapılamamaktadır.
  • Diğer bankalara yapılacak EFT işlemleri, sonraki iş gününde karşı bankaya ulaşmaktadır.
  • Kredi kartı borçları için yapılacak transferlerde ek bir işlem yapılmasına gerek yoktur ancak kredi borçları için yapılacak transferlerde müşterinin mutlaka diğer bankayla iletişime geçmesi ve bilgilendirme yapması gerekmektedir.
  • Konut Kredisi, Ek Hesap ve QNB Finansbank’taki borçlarınız Borç Transferi Kredisi kapsamında değerlendirilememektedir.
NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Ön başvurunuzu, TC kimlik numaranızı 5030’a SMS olarak göndererek veya QNB Finansbank Şubelerini ziyaret ederek gerçekleştirebilirsiniz.

Ön başvurunuzun olumlu sonuçlanması halinde, dilediğiniz QNB Finansbank Şubesi’nden Borç Transferi Kredisi için kesin başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

QNB Finansbank şubelerinden yapacağınız başvurunuzun değerlendirmeye alınması için aşağıdaki evrakları yanınızda bulundurmanız gerekmektedir:
  • Kimlik belgeniz (Nüfus cüzdanı veya noter tasdikli sureti)
  • Adres Kayıt Sistemi’nde adres bilginizin güncel olmaması halinde; son 3 ay içinde düzenlenmiş sabit telefon, elektrik, doğalgaz, su veya cep telefonu faturalarınızdan herhangi biri
  • Gelir belgeniz (Gelir belgesiz ön onay alınamaması durumunda)





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR