17 Temmuz Akaryakıt Zammı Benzin ve Motorin Tekrar zamlandı Kaç kuruş zam geldi?

17 Temmuz Çarşamba itibariyle Akaryakıta yeni zamlar geliyor. Benzin ve Motorin fiyatları zamlanıyor. 17 Temmuz Çarşamba itibariyle geçerli yeni zamlı benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? Benzin ve Motorine kaç kuruş zam geldi?

17 Temmuz Akaryakıt Zammı Benzin ve Motorin Tekrar zamlandı Kaç kuruş zam geldi?
Yayın Tarihi: 16.07.2019 19:42:00

2019 yılında Benzin ve Motorine yeni zamlar gelmeye devam ediyor. 17 Temmuz 2019 Çarşamba günü itibariyle Akaryakıta yeni zamlar yolda. Akaryakıt zamlarının yenisi bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.

Rafineri çıkış fiyatlarındaki artıştan sonra Türkiye'de de Benzin ve Motorin fiyatları yükseliyor. Benzine 11, Motorine ise 15 kuruş zam geliyor. 17 Temmuz Çarşamba, gece yarısından itibaren benzin 11 kuruş, motorin 15 kuruş zamlı olacak. Zamlar, pompa satış fiyatlarına yansıtılacak. Çoğu zam ÖTV'den karşılanıyor ve tüketiciye yansıtılmıyordu ancak bu yeni zamlar, pompa fiyatlarına etkili olacak.

17 TEMMUZ AKARYAKIT ZAMLARI YOLDA BENZİN VE MOTORİNE YENİ ZAM

Benzine geçtiğimiz günlerde gelen 28 kuruşluk zammın ardından şimdi de 11 kuruşluk yeni ek zamlar yolda. Öte yandan bu kez Motorin de 15 kuruş zamlanıyor. Araç sahipleri, depoyu biraz daha maliyetli şekilde fulleyecek. Yeni zamlar, 17 Temmuz Çarşamba gece yarısından itibaren pompa fiyatlarında hissedilecek. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR