19 Ağustos Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? Puan tablosunda durum ne

Gelinim Mutfakta 19 Ağustos pazartesi gün birincisi kim oldu? her yerde aranmaya başladı. Sunuculuğunu Fatih Ürek'in üstlendiği Gelinim Mutfakta bugün başlıyor. Birbirinden iddialı gelinler ve kayınvalidelerin yarıştığı yarışmada Gelinim Mutfakta 19 Ağustos birincisi kim oldu? merak ediliyor.

19 Ağustos Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? Puan tablosunda durum ne
Yayın Tarihi: 19.08.2019 12:11:00

Kanal D ekranlarının çok sevilen yemek yarışması yaz tatilinin ardından 19 Ağustos pazartesi günü yani bugün ekranlara geri döndü. Ekranların en lezzetli en rekabetçi programı Gelinim Mutfakta'da yarışmacılar altınları almak için ellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Yeni sezonun ilk gününde damat paçası yemeğini yapan gelinler arasında sesler de yükseldi. Biz de merak edenler için Gelinim Mutfakta 19 Ağustos birincisi kim oldu? Puan durumu nasıl? haberimizde derledik.

GELİNİM MUTFAKTA 19 AĞUSTOS PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 19 Ağustos gün birincisi 14 puan alan Hatice oldu. Hülya 12 puan alarak ikinci olurken Ezgi 10 puanla 3. sırada yer aldı. Gün sonuncusu da 9 puan alan Gülcan oldu. 




GELİNİM MUTFAKTA YENİ SEZON YARIŞMACILARI KİMLER?

Gelinim Mutfakta 2. sezonda geçen sezon devam eden yarışmacılar yer alacak. Yani programın bu haftaki yarışmacıları Hülya, Hatice, Ezgi ve Gülcan olacak. 

GELİNİM MUTFAKTA FORMATI NE?

4 gelin ve kayınvalidesinin kıyasıya rekabet ettiği yarışmada gelinler günün yemeğini eşit malzemeler ve sürede pişiriyor. Bu sırada içeride bir odada oturan kayınvalideler kısa bir zaman diliminde onları izliyor. Süre bittiğinde de tadım yapmaya giden kayınvalideler hangi tabak kimin bilmeden 1 ve 5 arasında puan veriyor.

Günün en yüksek puanını alan gelini çeyrek altını yakasına takarken, cuma günü haftanın finalinde de toplamda en çok puanı alan gelin 5 altın bileziğin sahibi oluyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR