20 Eylül Yemekteyiz büyük ödülü kim kazandı? Kırklareli'nde kim birinci oldu?

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Yemekteyiz yeni sezonda Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara geliyor. Her hafta 5 yarışmacının kıyasıya rekabet ettiği Yemekteyiz bu hafta Kırklareli'ndeydi. Hal böyle olunca Yemekteyiz 20 Eylül kazanan kim oldu? Final gününde neler yaşandı? İşte detaylar...

20 Eylül Yemekteyiz büyük ödülü kim kazandı? Kırklareli'nde kim birinci oldu?
Yayın Tarihi: 20.09.2019 17:07:00

Yeni sezonuna tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz, hafta içi her gün Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara geliyor. 16-20 Eylül haftasında Kırklareli'ne giden Yemekteyiz ekibi birbirinden renkli yarışmacılarıyla izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Bir haftanın daha sonuna gelinen Yemekteyiz'de final günü Güllüşah Çetinkaya rakiplerini ağırladı. Hal böyle olunca Yemekteyiz 20 Eylül final gününde neler yaşandı? Kırklareli'nde kim birinci oldu? Yemekteyiz bu hafta büyük ödülü kim kazandı? çok merak edildi. Biz de tüm bu detayları sizler için haberimizde derledik.

Bu hafta Kırklarelili yarışmacıların hünerlerini sergilediği Yemekteyiz'de; Hatice Karakuş, Süheyla Ülker, Emine Sezer, Batuhan Büyükdere ve Güllüşah Çetinkaya yarıştı. Her gün ayrı bir tartışmanın yaşandığı, eleştirilerin havada uçuştuğu yarışmada haftanın kazananı kim olacak her yerde aranıyor. 




YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI? 20 EYLÜL 2019

Oldukça hararetli geçen Yemekteyiz son haftasında cuma gününe kadar en yüksek puanı Batuhan Büyükdere aldı. Rakiplerinden 18 puan alan Batuhan bey, farkı baya açtı. E haliyle birincilik hem Seda Hanım'ın puanlarına hem de cuma günü yarışmacı Güllüşah hanımın aldığı puanlara kaldı.

Henüz yarışmada kimin birinci olduğu belli olmadı ancak Yemekteyiz 20 Eylül kazanan isim büyük ihtimalle Batuhan Bey olacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR