2019 KPSS Genel Kültür Genel Yetenek sınav soruları ve cevap anahtarı - ÖSYM KPSS sınav kitapçığı ve cevapları

2019 KPSS Genel Kültür Genel Yetenek sınav soruları ne zaman yayınlanacak? 14 Temmuz Pazar günü sabah oturumu tamamlanan Genel Kültür Genel Yetenek sınavının soruları ve cevap anahtarı araştırılıyor. Genel Kültür Genel Yetenek soruları zor mu kolay mıydı?

2019 KPSS Genel Kültür Genel Yetenek sınav soruları ve cevap anahtarı - ÖSYM KPSS sınav kitapçığı ve cevapları
Yayın Tarihi: 14.07.2019 11:59:00

2019 KPSS ilk oturumu Genel Kültür Genel Yetenek sınavı, 14 Temmuz Pazar günü sabah saat 10.15 itibariyle başladı ve 130 dakikalık sınav süresinin tamamlanmasının ardından adaylar sınav salonlarını terk etti. Sınavda ter döken yüz binlerce aday, 2019 KPSS Genel Kültür Genel Yetenek sınav soruları ve cevap anahtarını araştırıyor. ÖSYM 2019 KPSS Genel Kültür Genel Yetenek sınav sorularını ne zaman açıklayacak? Bu soru yanıt arıyor.

Kamu Personeli olmak isteyen adaylar, 2019 Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın ilk oturumu olan KPSS Genel Kültür - Genel Yetenek testinde ter döktü. Sabah oturumunda 120 soru için 130 dakika süre tanındı. Adaylar, güncel haber ve olaylarla Türkiye ve Dünya gündeminden sorularla karşılaştı. 2019 KPSS'nin ilk oturumunun ardından sınavdan çıkan adaylar, sorulara ilişkin yorum yaptı. Kimi adaylar, Genel Kültür Genel Yetenek sorularının zor olduğunu söylerken kimileri de soruların kolay olduğunu aktardı.

2019 KPSS GENEL KÜLTÜR GENEL YETENEK SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYINIZ.


2019 KPSS GENEL KÜLTÜR GENEL YETENEK SINAV SORULARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın ilk oturumu an itibariyle sona erdi. KPSS 2019 Genel Kültür Genel Yetenek sınav sorularının ÖSYM tarafından açıklanması bekleniyor. Sınav kitapçıkları, sınava katılan adayların erişimine açılacak. Öte yandan sorular, ÖSYM'den önce birçok platformda yayınlanmaya başladı.

Sınava katılan adaylar, sınavdaki işaretlemelerinin doğru olup olmadığını kontrol etmek istiyor. 2019 KPSS Genel Kültür Genel Yetenek sınav soruları ve cevaplarını birazdan bir araya getirip topluca sizlerle paylaşacağız, lütfen ara sıra bu sayfayı yenileyiniz. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR