2019 YKS TYT sınav kitapçığı ve cevap anahtarı açıklandı!

2019 YKS sınav soruları araştırılmaya başlandı. YKS sınavının ilk oturumu TYT tamamlandı. Sınava giren öğrenciler TYT sınav kitapçığı ve cevap anahtarını araştırıyor. 2019 TYT sınav soruları ve cevap anahtarı haberimizde sizlerle...

2019 YKS TYT sınav kitapçığı ve cevap anahtarı açıklandı!
Yayın Tarihi: 15.06.2019 12:44:00

2019 YKS sınavının ilk oturumu tamamlandı! Üniversite tercihi yapacak milyonlarca öğrenci YKS sınavının ilk oturumu Temel Yeterlilik Sınavı'nda ter döktü! TYT'nin tamamlanmasının ardından öğrencileri sınav soruları ve cevap anahtarının açıklanması telaşı sardı. TYT 2019 soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak? 2019 YKS TYT kitapçığı ne zaman erişime açılacak? Soruları sorulmaya başlandı.

2019 YKS sınav soruları da tartışılmaya başlandı. Sınava katılan 2,5 milyona yakın öğrenci sınav soruları ve cevap anahtarını merak ediyor. Kendi yaptıkları işaretlemelerin doğru olup olmadığını ve net sayısını öğrenmek isteyen üniversite adayları, TYT sınav kitapçığı ve cevap anahtarına ulaşmak istiyor. ÖSYM YKS sınav sorularını ne zaman yayınlayacak?

YKS 2019 Matematik Soruları ve çözümleri tamamı yayınlandı


TYT 2019 Sosyal Bilimler Soruları Cevapları tamamı çözümü

2019 YKS SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI...


YKS Sınavının tamamlanmasının ardından öğrenciler sınav sorularını ve cevaplarını tartışmaya başladı. Sınava giren öğrencilerin birçoğunluğu Türkçe sorularının uzunluğundan şikayet etti. Öğrenciler Türkçe sınavı bittiğinde sınav süresinin de neredeyse sona erdiğini söylüyor. Türkçe sorularının uzunluğu öğrencileri zora soktu. Bazı öğrenciler Temel Matematik sınavını kolay bulduğunu ifade etti. 

2019 YKS sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlanmadı. YKS sınav soruları ÖSYM tarafından resmi olarak açıklanmasa da farklı mecralarda yayınlanmaya başladı. Birazdan ulaşabildiğimiz YKS sorularına bu sayfada yer vereceğiz, lütfen sayfayı yenileyerek beklemede kalınız. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR