21 Ağustos Çarşamba Zuhal Topal’la Sofrada Özlem kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 21 Ağustos puan durumu

Fox ekranlarının fenomen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada yeni sezonun ilk haftasına Kıbrıs'ta başladı. Zuhal Topal ve ekibi 21 Ağustos çarşamba Özlem Tuluğhan'ın evine konuk oldu. Peki Zuhal Topal’la Sofrada yeni bölümde neler oldu? Özlem kaç puan aldı? İşte detaylar...

21 Ağustos Çarşamba Zuhal Topal’la Sofrada Özlem kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 21 Ağustos puan durumu
Yayın Tarihi: 21.08.2019 16:34:00

21 Ağustos Çarşamba Zuhal Topal’la Sofrada Özlem Tuluğhan ve kayınvalidesi Sevgi Tuluğhan yarışacak. Her hafta farklı yarışmacıların yer aldığı yarışmanın yeni sezonu bomba gibi başladı. Yeni sezonunda ödülün büyüdüğü yemek yarışmasında büyük ödül 15 Bin TL oldu. Ayrıca büyük ödül kazanana finalde anında verilecek. Peki Zuhal Topal’la Sofrada 21 Ağustos Çarşamba Özlem kaç puan aldı? Yeni bölümde neler oldu? Zuhal Topal’la Sofrada 21 Ağustos puan durumu nasıl? İşte detaylar…

Haftanın ortasında yarışan Özlem Tuluğhan 1 yıllık evli. 5 aylık bir oğlu olan Özlem hanım el lezzetine çok güveniyor. Duygusal, aceleci ve yetenekli olan Özlem istediği her şey için uğraşacağını söylüyor.

Kayınvalidesi Sevgi Hanım ise hanım hanımcık bir kadın. Sessiz sakin olan Sevgi Tuluğhan büyük ödülün kendilerinin olacağından emin. Gelininin tez canlı olmasından rahatsız olan kayınvalide bu nedenle sakarlık yaptığını söylüyor.




Sıdıka Hanım ile Mercan Hanım arasında tartışma dünden beri devam ederken, kayınvalideler Özlem'in yemeklerini acımasız bir şekilde eleştirecek. Buna dayanmayan Sevgi Hanım ise tepkisini gösterecek. 

Hatta tanıtımdan anladığımız kadarıyla kayınvalideler düşük puan verecek ve Özlem gözyaşlarına boğulacak. 

Zuhal Topal’la Sofrada 213. yeni bölümde Özlem Hanım’ın hazırladığı menü:
  • Hellimli tarhana çorbası
  • Bulgur pilavı
  • Kıbrıs köftesi
  • Mayalı Bitta
  • Çatlama patates
  • Etli Molehiya
  • Izgara Hellim
  • Yaz Rüyası
Özlem Hanım kaç puan aldı?

21 Ağustos Çarşamba yarışmacısı Özlem Hanım’ın puanları belli olur olmaz burada olacak.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR