22 Ağustos 2019 Perşembe Burç Yorumları - 22 Ağustos Günlük burç yorumları

Günlük burç yorumları. 22 Ağustos 2019 Perşembe Burç ve astroloji yorumu oku. Balık, aslan, terazi ve diğer tüm burçlar. Günlük burç yorumları merakla beklenen 22 Ağustos 2019 Perşembe burç yorumu neler bekliyor. Aşk, iş, Para ve kariyere dair 22 Ağustos Perşembe 12 burç günlük yorumları sizlerle...

22 Ağustos 2019 Perşembe Burç Yorumları - 22 Ağustos Günlük burç yorumları
Yayın Tarihi: 21.08.2019 15:46:00

Günlük burç yorumları. 22 Ağustos 2019 Perşembe Burç ve astroloji yorumu oku. Günlük burç yorumları merakla beklenen 22 Ağustos 2019 Perşembe burç yorumu neler bekliyor. Aşk, iş, Para ve kariyere dair 22 Ağustos Perşembe 12 burç günlük yorumları sizlerle...

22 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 

Günlük burç yorumları, burçlarla ilgilenen kişiler tarafından takip ediliyor. Gündelik hayatınızı burç yorumlarınıza göre dizayn ederek hayatınızda karşılaşacağınız olaylara daha doğru ve etkili tepkiler verebilirsiniz. Şimdi gelelim 22 Ağustos 2019 Perşembe günlük burç yorumlarına... 12 burcun günlük burç yorumu aşağıda sizlerle olacak. 

Aslan Burcu 22 Ağustos Perşembe yorumları

İçten içe kararsızlık yaşayabilir, endişelerinizle baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Huzur ve güveni bulmakta zorlanacağınız bir gün olabilir. Kontrolünüzde olmayan gelişmeler, ailevi sorunlar ve duygularınızı ifade edememeniz bu hislerinizin artmasına neden olabilir. Güvenli koşulları hazırlayana kadar harekete geçmemelisiniz.

Başak Burcu 22 Ağustos Perşembe yorumları

Bugün geçmişinizi, geleceğinizi ve hedeflerinizi irdeleyerek, sorgulayabilirsiniz. Aileden kaynaklanan sorunlar; içinde olduğunuz gruplarla veya arkadaşlarınızla olan planlarınızın ertelenmesi kaygılara neden olabilir. Beklediğiniz işlerin sonuçlarını ya da ödemelerini almakta zorlanmanız, kararsızlığa ve üstünüzde baskı hissetmenize yol açabilir.

Terazi Burcu 22 Ağustos Perşembe yorumları

Toplumsal alanda var olmak için attığınız adımların ertelenmesi duygusal krizler yaşamanıza neden olabilir. Bugün yeni başlangıçlarda bulunmadan elinizde ki işlere odaklanmanız ve girişimlerinizin sonuçlarını almak için beklemenizde fayda var. Evde yaşanan sorunları ancak sevdiklerinizin isteklerine kulak vererek ve empati kurarak çözebilirsiniz.

Akrep Burcu 22 Ağustos Perşembe yorumları

Duygusal yoğunluk kurduğunuz iletişimin tıkanmasına ve kendinizi ifade edememenize yol açabilir. Planların ertelenmesi yaşamın sonu olmadığı gibi yeni başlangıçlar için bir fırsat. Geçmişi ve geleceği akılcı bir bakış açısıyla değerlendirebilirseniz ileriye yönelik hedefler geliştirebilirsiniz fakat yeni girişimler için biraz beklemelisiniz.

Yay Burcu 22 Ağustos Perşembe yorumları

Bugün aşırı bir duygusallık ve hassasiyet içinde olmanız endişelerinizi artırabilir, kendinizi duygusal krizlerle baş etmeye çalışırken bulabilirsiniz. Ortaklıklarınızı tekrar gözden geçirmek ve ailenizle ilgilifinansal konuları değerlendirmek isteyebilirsiniz.Kararsız kaldığınız durumlarda harekete geçmek yerine beklemekte ve sezgilerinize güvenmekte fayda var.

Oğlak Burcu 22 Ağustos Perşembe yorumları

Karşıt burcunuzdaki Ay, ikili ilişkiler ve ortaklıklarda kontrolü elinizde tutamadığınıza işaret etmekte. Eşiniz veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerin duygusal ihtiyaçlarının ön planda olması sorunlara neden olmakta. Sizden beklenen duygusal tepkileri vermekte zorlanabilirsiniz. Aileye, eve ait konularda yeni girişimler somut sonuçlar getirmeyebilir.

Kova Burcu 22 Ağustos Perşembe yorumları

Çalışma hayatınızda otorite konumundaki kişilerin baskısı altındasınız. Sizden talep edilenleri düşünce tarzınıza uymadığı için yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda yaşanacak sorunlar duygusal tepkiler vermenize neden olabilir. Sorunları empatiyle çözebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin, üzüntülerin sizi yıpratmasına izin vermeyin.

Balık Burcu 22 Ağustos Perşembe yorumları

Hayal dünyanız içinde mutlusunuz. Ancak gerçeklerin karşınıza çıktığı anlarda duygularınızı kontrol altına almakta zorlanmakta ve fevri tepkiler vermektesiniz. Aşk ve sevgiden yana beklentilerinizin yüksek olması ilişkilerinizde fazla hassas ve duyarlılık göstermenize neden olmakta. Çocuklarınızla olan iletişimde aksaklıklara rağmen pozitif gelişmeler yaşanabilir.

Koç Burcu 22 Ağustos Perşembe yorumları

Huzursuzluk ve kararsızlığın yoğun olduğu bir gün geçirebilirsiniz. İç dünyanızda veya aileden kaynaklı baskılar bugün de devam etmekte. Sorunları çözmek için attığınız adımların sonuçlarını alamayabilirsiniz. Sakin kalmaya çalışmalı; empati kurmaya özen göstermelisiniz. Yeni girişimler yerine beklettiğiniz işleri tamamlamaya yönelebilirsiniz.

Boğa Burcu 22 Ağustos Perşembe yorumları

Bugün duygularınızla düşünmeye çalıştığınızdan; zihinsel baskı hissedebilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerle aranızdaki iletişim kararsızlıktan, alınganlıktan ya da aşırı hassasiyetten dolayı kopabilir. Yurtdışı işleriniz, eğitim ve yolculuklarla ilgili gelişmelerde istediğiniz ilerlemeyi yapamamanın getirdiği gerilimi yaşayabilirsiniz. Bu koşullar altında taleplerinizi ertelemelisiniz.

İkizler Burcu 22 Ağustos Perşembe yorumları

Maddi konularda kendinizi güvende hissetmeyebilir, girişimlerinizin ilerlememesinden dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bugün borç ve alacaklarınızla ilgili yeni planlar yapmak ve başlangıçlarda bulunmak yerine düzeni korumaya önem vermelisiniz. Yaşadığınız kararsızlıklar ve hassasiyet önünüze engeller çıkmasına yol açabilir.

Yengeç Burcu 22 Ağustos Perşembe yorumları

Bugün endişeli ve hassas ruh haliniz yaşadıklarınıza sağduyulu tepkiler vermenizi zorlaştırabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle aranızda belirsizliğin ve kararsızlığın getirdiği sıkıntılar oluşabilir. İş, sosyal hayatınızda yeni gelişmelere açıksınız. Ancak bugün girişimlerinizden istediğiniz verimi almakta zorlanabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR