24 Nisan Reyting Sonuçları Sen Anlat Karadeniz mi Kuzgun mu

24 Nisan Reyting sonuçları yayınlandı mı? 24 Nisan 2019 Reytingleri Sen Anlat Karadeniz mi Kuzgun mu Diriliş Ertuğrul mu çok izlendi. İşte 24 Nisan 2019 çarşamba reytingleri.

24 Nisan Reyting Sonuçları Sen Anlat Karadeniz mi Kuzgun mu
Yayın Tarihi: 24.04.2019 16:37:00

24 Nisan Çarşamba günü hangi yapım reyting sıralamasında birinci oldu? 24 Nisan Çarşamba reyting sonuçları belli oldu mu, Sen Anlat Karadeniz mi Kuzgun mu 1. oldu? Reyting sıralamasında kim kimi geçti, hangi yapımlar için tehlike çanları çalmaya başladı? Televizyonda en çok ne izlendi, hangi yapım hayal kırıklığı yarattı? AB ve TOTAL Reyting sonuçlarına göre hangi yapım, dizi birinci oldu? Sizler için araştırdık...

24 Nisan Çarşamba günü reyting sonuçları merak edilmeye başlandı. Televizyon izleyicisi 24 Nisan Çarşamba reyting sonuçlarını araştırıyor. Bu gün de birbirinden iddialı diziler ve programlar yarışıyor! Survivor, Sen Anlat Karadeniz ve Kuzgun ile Diriliş Ertuğrul dizileri 24 Nisan Çarşamba günü reyting mücadelesi verecek. Peki hangi yapım reyting 1.si olacak? Hangi yapım hayal kırıklığı yaratacak? 24 Nisan Çarşamba günü reyting sonuçlarının açıklanmasına artık sayılı saatler kaldı! Peki reyting nedir? Reyting sıralaması, ABC1, AB ve Total gruplarında yapılmaktadır. En önemli reyting sıralaması ise TOTAL'de belirlenmektedir. TOTAL ölçümler her zaman için daha da büüyk önem taşımaktadır.

Show TV'de 24 Nisan Çarşamba günü Güldür Güldür Show, Star TV'de Barış Arduç'un yeni dizisi Kuzgun, Kanal D'de Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 (Tekrar), ATV'de iddialı dizi Sen Anlat Karadeniz, FOX ekranlarında Yaparsın Aşkım ve TV8'de favori yarışma programı Survivor yayınlanacak. Bu yapımlar 24 Nisan Çarşamba günü reyting sonuçlarında üst sıralar için birbiriyle yarışıyor. 24 Nisan reyting sonuçları açıklanır açıklanmaz bu sayfada yerini alacak.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR