26 Ağustos Pazartesi güncel Dolar kuru! 1 Dolar ne kadar oldu kaç TL

26 Ağustos Pazartesi anlık Dolar kuru. Dolar kaç TL oldu? 26 Ağustos Pazartesi günü, vatandaşlar yeni haftada Dolar kurunu araştırıyor. Dolar ne kadar oldu? 1 Dolar KAÇ TL? Dolar kurunda son dakika... Dolar Kuru neden artıyor? 6.39 seviyesini gören Dolar şuan Kaç TL, neden fırladı?

26 Ağustos Pazartesi güncel Dolar kuru! 1 Dolar ne kadar oldu kaç TL
Yayın Tarihi: 26.08.2019 13:49:00

26 Ağustos Pazartesi günü anlık dolar kuru kaç TL? 1 Dolar Kaç TL Oldu? Vatandaşlar, 26 Ağustos Pazartesi güncel-anlık dolar kurunu araştırmaya başladı. Haftaya yükselişle başlayan Dolar kuru an itibariyle yeniden hareketlendi! Dolar kuru kaç TL? Detaylar haberimizde...

DOLAR GECE 6.39'A SIÇRADI! DOLAR NEDEN 6.39 TL OLDU?

Dolar Kuru, 26 Ağustos Pazartesi, gece saatlerinde 6.39 seviyesini gördü! Bir anda, Asya piyasalarındaki sert satış işlemlerinin ardından 6.39 seviyesini gören Dolar kuru, an itibariyle normale döndü! Dolar kurundaki bu fırlayış, vatandaşı da meraklandırdı. Dolar kuru neden 6.39 TL'ye fırladı? Dolar neden yükseldi, ne kadar yükselecek? Soruları sorulmaya başlandı.


Dolar Kuru, gece hafta başı Asya Piyasalarının açılmasıyla bir anda 6.39 seviyesine yükseldi! ABD Başkanı Donald Trump'ın geçtiğimiz hafta Çin'e yeni vergiler getireceğini duyurması ve Çin ile ABD arasındaki ticaret savaşının kızışması, yatırımcıları Dolar'a yönlendirdi. Dolar/TL kuru da Trump'ın açıklamalarından nasibini aldı.

26 AĞUSTOS PAZARTESİ ANLIK DOLAR KURU 1 DOLAR KAÇ TL OLDU?

26 Ağustos Pazartesi anlık Dolar kuru. Dolar kaç TL oldu? 26 Ağustos Pazartesi günü, vatandaşlar yeni haftada Dolar kurunu araştırıyor. Gece geç saatlerde 6.39 seviyelerini test eden Dolar kuru, an itibariyle normale döndü! 

Dolar kuru, 26 Ağustos Pazartesi saat 13.54 itibariyle 5.8198 seviyesinde. 1 dolar 5.81 TL olarak işlem görüyor. Dolar kurunda yine de yükseliş trendi sürüyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR