28 Ocak 2019 Burç Yorumları Günlük Burç ve Astroloji yorumu

28 Ocak burç yorumları. 28 Ocak 2019 günlük astroloji ve burç yorumu oku. Merakla beklenen günlük ve haftalık burçlarda 28 Ocak 2019 burç yorumu sizler için paylaştık.

28 Ocak 2019 Burç Yorumları Günlük Burç ve Astroloji yorumu
Yayın Tarihi: 27.01.2019 16:21:00

28 Ocak 2019 Pazartesi KOÇ Burç Yorumu:
Bugün, huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. İletişim içinde olacağınız kişilerin mantık yönleri ilginizi çekiyor. Çevrenizi sorgulamak için birçok nedeniniz var. Güçlü sezgilerinizi yaşamınızdaki olaylara yansıtacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin nitelikli olmasına dikkat ediyor ve bu konuda özgün çalışmalar yapıyorsunuz.

28 Ocak 2019 Pazartesi BOĞA Burç Yorumu:

Bugün, Ay kombinasyon burcunuz Başak'ta ilerlemekte ve duygusal konularda size değişkenlik sunmaktadır. Birlikte olduğunuz kişiyle daha fazla inceleme ve araştırma imkanı bulacaksınız. Sistemli yapınızı karşı tarafınıza yansıtmak isteyecek, onun da bu konuda size destek verdiğini göreceksiniz. Yolculuklar söz konusu olacak.

28 Ocak 2019 Pazartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Kendinizi sınayabileceğiniz konularla kafanızı meşgul ediyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz çok yüksek ve ele aldığınız konuları derin bir araştırma konusu haline getiriyorsunuz. Bugün, karşı tarafın istekleri doğrultusunda hareket ederken, her şeyi inceleme huyunuz yüzünden zaman kaybına uğrayabilirsiniz.

28 Ocak 2019 Burç Yorumları dinle


28 Ocak 2019 Pazartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Çevresel ilişkilerinizde detayların çok önemli olduğu bir gün içindesiniz. Her zamanki kuşkucu tavırlarınızla olayları farklı boyutlardan değerlendiriyorsunuz. Bugün, partnerinizin sevgi dolu yaklaşımlarına kayıtsız kalmamalısınız. Onun olumlu etkilerini uzun vadede daha iyi anlayacak ve hak vereceksiniz.

28 Ocak 2019 Pazartesi ASLAN Burç Yorumu:

Ay'ın bulunduğu konum, para evinizi olumlu etkiliyor olsa da, maddi konularda bir o kadar da gerilimli bir gün yaşıyorsunuz. Daha çalışkan ve disiplinli hareket ederek birçok fırsatı anında değerlendiriyorsunuz. Karşınıza çıkan fırsatlar karşısında bocalamalar yaşamanız mümkün. Konulara müdahale etmekten vazgeçmelisiniz.

28 Ocak 2019 Pazartesi BAŞAK Burç Yorumu:
İkili ilişkilerinizde sorgulama geçiriyorsunuz. Karşınızdaki kişinin güçsüz yönlerine katlanmanız çok zor. Sürekli onu eleştirmekle duygusal zedelenmeler yaşayabilirsiniz. Onun zayıf yönlerine karşı toleranslı davranmakla birçok problemi aranızda çözebilirsiniz. Bugün, enerjinizi yanlış kullanmamalısınız.


28 Ocak 2019 Pazartesi TERAZİ Burç Yorumu:
Bilinçaltınız oldukça yüklü. Olaylara sessizce yorum yapmaktan canınız sıkılabilir. Bugün, ailenizin fikirlerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Onların sizin üzerinizde yapıcı düşünceleri size güçlü bir motivasyon kazandıracak. Eski eşyalarınızı yenilemenin tam zamanı. Anısı olan özel armağanları saklamak isteyeceksiniz.

28 Ocak 2019 Pazartesi AKREP Burç Yorumu:

Maddesel konularda çevre iletişiminizin önemli olduğu bir gün. Bugün, mesleki konularda başarılı olan arkadaşlarınızın işbirliğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Onlardan bazı talepleriniz olacak. Beklentilerinizin karşılığını bulmak istiyorsanız, sizin de olaylara destek vermeniz şart. Şüpheci yaklaşımlardan vazgeçmelisiniz.

28 Ocak 2019 Pazartesi YAY Burç Yorumu:

Düşüncelerinizde yaşadığınız karmaşalara artık bir son vermelisiniz. Toplumsal hedefleriniz oldukça yüksek. Sabırsız davranışlardan uzak kalırsanız, maddi konularda beklediğiniz sonuçları alacaksınız. Bugün, görüşeceğiniz insanların olaylara yaklaşım tarzları ağır seyredebilir. Bu konuda daha sabırlı olmalısınız.

28 Ocak 2019 Pazartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Kişisel cazibeniz oldukça yüksek. Venüs burcunuzda ilerliyor ve Merkür ile kavuşum yapıyor. Sözleriniz anlamlı, ifadeleriniz daha güçlü. İdealist yapınızı ortaya çıkaracak fırsatları değerlendirebileceğiniz bir gün. Gücünüzün farkındasınız. Yollarla ilgili beklediğiniz gelişmeler gündemde olacak.

28 Ocak 2019 Pazartesi KOVA Burç Yorumu:

Maddi konulara kısıtlamalar getirmeniz canınızı sıkabilir. Son günlerde çok fazla para harcadınız ve yeni bir bütçe yapmak zorundasınız. Bugün, birtakım para kaynaklarınızı yeniden gözden geçirmeli ve değişiklik arzunuzu tatmin etmelisiniz. Yeni iş tekliflerine hazırsınız. Kısa vade görüşmeleriniz olacak.

28 Ocak 2019 Pazartesi BALIK Burç Yorumu:

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Birlikte olduğunuz kişinin çekimser davranışları karşısında huzursuzluk duyabilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalmalı ve partnerinizin davranışlarını olumlu algılamalısınız. Bugün, uzun vadeli ilişkilere kendinizi hazır hissetseniz bile, biraz beklemenizde yarar var.Boğaz bölgenizi korumalısınız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR