29 Ocak Burç Yorumları Günlük Astroloji ve Burç Yorumu

29 Ocak burç yorumları. Günlük Astroloji ve Burç yorumları. 29 Ocak 2019 salı günü günlük burç ve burç yorumları sizlerle. Merakla beklenen 29 Ocak astroloji ve burç yorumu sizlerle. Sizler için 29 Ocak burç yorumları derledik.

29 Ocak Burç Yorumları Günlük Astroloji ve Burç Yorumu
Yayın Tarihi: 28.01.2019 18:12:00

29 Ocak 2019 Salı KOÇ Burç Yorumu:
Duygusal konularda kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Ay'ın bulunduğu konum, çalışma hayatınızda her şeyi daha fazla irdelemenize neden oluyor. Olaylara yaklaşım tarzınızda aşırıya kaçmamalısınız. Ertelediğiniz konuların, problem yaratmasına yol açabilirsiniz. Kemiklerinizle ilgili rahatsızlıklar gündeme gelebilir.

29 Ocak 2019 Salı BOĞA Burç Yorumu:

Duygusal konularda abartma huyunuzu sizde biliyor fakat yine de kendinizi disipline etmeye yanaşmıyorsunuz. Partnerinizle birlikte sosyal aktivitenizi genişletici çalışmalar içinde bulunacaksınız. Emin adımlarla ilerlediğiniz bu ilişkide, zedelenmelerden uzak durmak istiyorsanız tenkitçi davranmamalısınız.

29 Ocak 2019 Salı İKİZLER Burç Yorumu:

Ailenizle aranızda maddesel sorunlar olabilir. Evinizi yenilemek ihtiyacı içindesiniz. Parasal birikimlerinizi dengeleyemediğiniz müddetçe bütçenizde terslikler oluşacaktır. Yapacağınız değişimler için, bütçenizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Yeni iş tekliflerine henüz hazır değilsiniz. Eski işinizi devam ettirmeye çalışın.

29 Ocak 2019 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:

Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacak, yakın ilişkilerinizi de bu bütünlüğe dahil edeceksiniz. Kişisel çabalarınızın olumlu sonuçlar verdiğini görmek size her anlamda mutlu ediyor. Küçük detayları atlamadığınız müddetçe, başarısız olmanız için hiçbir neden yok. Akılcılıkla tutkuları karıştırmamalısınız.

29 Ocak 2019 Salı ASLAN Burç Yorumu:

Maddi konularda küçük detaylar kafanızı karıştırabilir. Sizin sistemli yapınız, karşı tarafın duygusal değişimleri yüzünden güç kaybedebilir. Hedeflerinizi belirlerken, sadece kendi aklınıza güvenmelisiniz. Bugün, uygulayacağınız kurallar iş potansiyelinizin daha da artmasına neden olacaktır.

29 Ocak 2019 Salı BAŞAK Burç Yorumu:

Ay burcunuzda ilerliyor. Kuruntulu yapınız daha belirgin hale gelecek. İkili ilişkilerinize tenkitçi bir tavırla yaklaşıyorsunuz. Bugün, partnerinizle farklı düşüncelere sahip olsanız bile bu geçici bir durum. Değişen koşullarla birlikte her şey eski haline dönecektir. İş disiplininizi istediğiniz tarzda uygulayabilirsiniz.


29 Ocak 2019 Salı TERAZİ Burç Yorumu:

Duygusal konularınızı gündeme getirmek istemiyorsunuz. Çalıştığınız ortamda çevrenizi kolaylıkla etkileyebilecek yeteneğe sahipsiniz. Bugün, Ay bilinçaltınızı yoğun bir şekilde etkiliyor. Düşüncelerinizi doğru bir şekilde analiz ederek, küçük detayları, fazla abartmamalısınız. Ailenizin maddi sorunları gündeme gelecek.

29 Ocak 2019 Salı AKREP Burç Yorumu:

Yönetici gezegeniniz Mars, çalışma hayatınızı hızlandırıyor. Girişimciliğiniz ve enerjiniz ön planda olacak. Olumlu çabalarınız ve maddesel hırsınız; hedeflerinizi yüksek tutmanıza neden oluyor. İş konusuyla ailevi sorunları birbirine karıştırmamalısınız. Sezgisel yeteneğinizin güçlü olması, olayları kolay çözmenizi sağlıyor.

29 Ocak 2019 Salı YAY Burç Yorumu:

Mars, burcunuzu olumlu etkilerken beraberliklerinize yeni bir potansiyel kazandırıyor. Partnerinizi istediğiniz gibi etkileyebilir, isteklerinizi ona kabul ettirebilirsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili önemli kişilerle görüşmeler yapacak; mesleki kariyerinizde ilerleme kaydedeceksiniz. Diş sağlığınızı ihmal etmeyiniz.

29 Ocak 2019 Salı OĞLAK Burç Yorumu:

Ortak çalışmalarınızda olumlu gelişmelerle ilerliyor. İlişki içinde olduğunuz kişileri kolayca etkileyebiliyorsunuz. Bugün, yapacağınız yolculuklar sonucunda karlı çıkacağınız bir performans yakalayacaksınız. İkna edici tavırlarınızla birçok görüşmeyi lehinize çevireceksiniz. Güçlü kişilerin desteği üzerinizde olacak.

29 Ocak 2019 Salı KOVA Burç Yorumu:

Duygusal ilişkilerinizde sessiz kalmak istemiyorsunuz. Karşılıklı güç savaşı içerisinde olduğunuz zaman enerjiniz eksilebiliyor. Bugün, birçok fırsat ayağınıza gelebilir. Tereddütlerinizi yenmeli, gerekli hamleleri yapmalısınız. Parasal konularda çok fazla düşünmeniz iş kaybına neden olabilir.

29 Ocak 2019 Salı BALIK Burç Yorumu:

Satın alma duygunuzun yoğun olduğu bir gün. Uzun süredir yapmayı planladığınız işleri artık gerçekleştirebilirsiniz. Bugün, partnerinizle birlikte romantik saatler sözkonusu olacak. Onun sizi eleştirmesine izin vermeyin. Karşılıklı konuşarak, aranızdaki birçok problemi çözmeniz mümkün. Bacak kaslarınıza dikkat edin.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR