3 Haziran 2019 Pazartesi Arefe Günü Bankalar açık mı? Okullar tatil mi?

Ramazan bayramı arefe günü 3 Haziran 2019 Pazartesi günü bankalar açık olacak mı? Arefe günü Okullar tatil mi? Devlet daireleri ve diğer kurumlar Arefe günü açık olacak mı? Bu soruların cevabını sizler için araştırdık..

3 Haziran 2019 Pazartesi Arefe Günü Bankalar açık mı? Okullar tatil mi?
Yayın Tarihi: 2.06.2019 23:25:00

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte Arefe günü devlet daireleri, bankalar ve okullar tatil mi? Sorusu sorulmaya başlandı. 3 Haziran Pazartesi Arefe günü okullar, bankalar ve devlet daireleri açık olacak mı? Sorusunun yanıtını sizler için bulduk.

9 günlük Ramazan bayramı tatili 1 Haziran Cumartesi tarihi itibariyle başladı. 11 ayın sultanı Ramazan ayının sona ermesiyle birlikte Ramazan bayramı geldi çattı. Birçok vatandaş 9 günlük Ramazan bayramı tatili için deniz kenarlarına, tatil yörelerine ve memlekete yolculuğa başladı. 9 günlük Ramazan bayramı tatili 9 Haziran Pazar günüde dahil olmak üzere sürecek, 10 Haziran Pazartesi günü bitecek.


3 HAZİRAN PAZARTESİ AREFE GÜNÜ TATİL Mİ? BANKALAR, OKULLAR AÇIK MI?

3 Haziran 2019 Pazartesi günü Bankalar yarım gün iş başı yapacak. Bankada işi olanlar 3 Haziran pazartesi Arefe günü bankalarda saat 12.30'a kadar işlem yapabilecekler. Bunun yanı sıra bankadaki hesapları arasında HAVALE işlemleri tatil süresi boyunca da yapılabilecek. Ancak EFT vb. işlemler tatil sonunda yapılabilecek.


3 Haziran Pazartesi günü OKULLAR tamamen kapalı olacak. 3 Haziran Pazartesi günü itibariyle okullar tatil olacak ve 10 Haziran Pazartesiye kadar kapalı olacak. 10 Haziran Pazartesi günü okullar eğitim öğretime tekrar başlayacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR