31 Mart Seçim Sandık Görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Hangi bankalara ödeme yapılacak

31 Mart yerel seçimlerinde görev yapan sandık görevlileri ücretlerin ne zaman yatırılacağını merak ediyor. 31 Mart seçimi sandık görevlisi ücretleri ne zaman hangi bankaya yatırılacak? Sandık görevlisi ücretleri ne kadar, hangi gün hesapta olacak?

31 Mart Seçim Sandık Görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Hangi bankalara ödeme yapılacak
Yayın Tarihi: 5.06.2019 15:29:00

31 Mart 2019 Cuma günü yapılan yerel seçimlerin ardından sandıklarda görev yapan sandık görevlileri, ücretlerin ne zaman yatırılacağını merak ediyor. 31 Mart yerel seçimlerinde sandık görevlisi olarak görev yapan yüzlere memur, üstlendikleri bu görev neticesinde ücret almaya hak kazandı. 31 Mart sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatırılacak? Hangi bankalara ödeme yapılacak, ne kadar ödeme yapılıyor? Soruları sorulmaya başlandı. 31 Mart sandık görevlileri ücretleriyle ilgili detayları bu haberimizde hazırladık...

Sanık görevlilerinin, 31 Mart seçimlerinde üstlendikleri bu görev nedeniyle hak ettikleri ücretler, birçok ilde Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) tarafından ödenmeye başladı. TEB'e yapılan ödemeler, Sandık görevlileri tarafından çekilebiliyor. Ancak 31 Mart seçimleri neticesinde sonuçlanmayan ve yeniden seçim kararı alınan İstanbul'da Sandık görevlileri için ödemeler henüz başlamadı. İstanbul'da 23 Haziran'da gerçekleştirilecek yeni seçimin ardından Sandık görevlisi ücretleri Temmuz ayının ortalarına doğru tamamlanacak. 


SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ NE ZAMAN YATIRILACAK HANGİ BANKAYA?

YSK'nın belirlediği günlük ücretler sandık başkanları için 124 TL, üyeler için 115 TL olrak belirlendi. Bu ücretlere göre 31 Mart seçimlerinde görevli sandık başkanları 372 TL, memur üyeler ise 230 TL ücret alacaklar. 

Sandık görevlisi ücretleri, yatırılmaya başlandı. Bankalara ödemeler yapılıyor. Birçok ilde Sandık görevlileri TEB ve Ziraat bankası üzerinden ödemelerini almaya başladılar. Ancak İstanbul'da sandık görevlisi ödemeleri 23 Haziran'dan sonra yapılacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR