4 Eylül 2019 Dolar Kuru! Dolar Düşüyor Daha ne kadar Düşecek 5 TL olur mu?

4 Eylül Çarşamba Dolar kuru çakıldı! Dolar düşmeye devam ediyor. 1 Dolar Kaç TL oldu? Vatandaş dolar kurunu merak ediyor. Anlık güncel dolar kuru. Dolar TL karşısında değer kaybediyor. Dolarda son durum ve Anlık - Güncel Dolar Kuru sizler için hazırladık...

4 Eylül 2019 Dolar Kuru! Dolar Düşüyor Daha ne kadar Düşecek 5 TL olur mu?
Yayın Tarihi: 4.09.2019 11:45:00

4 Eylül Dolar kuru çakılıyor! Dolar, 4 Eylül 2019 Çarşamba gününe değer kaybıyla başladı. Geçtiğimiz günlerde 5.82 seviyesini gören Dolar kuru, 4 Eylül Çarşamba düşmeye devam ediyor! Vatandaşlar da 4 Eylül Çarşamba Dolar kuru kaç TL oldu? 1 dolar ne kadar? Anlık dolar kuru? Araştırmalarına başladı.

Dolar Kuru, Amerikan Merkez Bankası FED'den gelen açıklamalarla değer kaybetmeye başladı. FED'den dün yapılan açıklamada "Piyasa beklentilerine karşılık vermeliyiz." dendi. ABD Başkanı Donald Trump, uzunca bir süredir 'Doların gücünden' dert yanıp, FED'den büyük bir faiz indirimi talep ediyordu. Trump'un talepleri FED'e faiz indirimi kararı aldırtacak mı? Fed 50 baz puanlık faiz indirimine gidecek mi? Bu soruların yanıtı merak ediliyor.

4 EYLÜL ÇARŞAMBA ANLIK DOLAR KURU 


4 Eylül Çarşamba günü, Dolar, gelişen para birimleri karşısında değer kaybediyor. Dolar / TL karşısında da bir miktar kayıpta. Dolar/TL, 4 Eylül 2019 Çarşamba saat 11.50 itibariyle 5.6634 TL seviyesinde. Dolar'da 5 TL görülecek mi? Vatandaş Dolar 5 TL'ye düşer mi sorusunun yanıtını araştırıyor.

FED'DEN FAİZ İNDİRİMİ GELECEK Mİ?

Abd Başkanı Donald Trump uzunca bir süredir, Fed'e "Faizleri indir!" baskısı yapıyor. Doların gücünden yakından Trump, küresel alışverişin önünü açmak için Fed'den faiz indirimi bekliyor.

Fed'den 50 baz puanlık faiz indirimi beklentisi var. Piyasalardaki bu beklenti FED'den karşılık bulacak mı? Fed'den yapılan son açıklamada 'Piyasa beklentilerine karşılık vermeliyiz.' denildi. Bu da 50 baz puanlık faiz indirimi olarak yorumlandı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR