44. Pantene Altın Kelebek, En İyi İnstagrammer Youtuber Enes Batur Kimdir?

5.407.340 kişinin abone olduğu Youtube kanalı ve 1,8 MN kişilik İnstagram takipçisiyle bu sene ilk defa verilen bu ödülün sahibi Enes Batur kimdir?

44. Pantene Altın Kelebek, En İyi İnstagrammer Youtuber Enes Batur Kimdir?
Bu kadar büyük bir kitle; ve ilk kez açılan bir kategorinin ilk ödül alanı: En İyi Youtuber/İnstagrammer'ı Enes Batur kimdir, nasıl ünlü olmuştur?
Yayın Tarihi: 11.12.2017 03:27:00

Enes Batur 9 Nisan 1998 doğumludur ve Antalya'da yaşamaktadır. Herkes onu Enes Batur olarak bilse de asıl adı Enes Batur Sungurtekin.




Açtığı Youtube kanalında yayınladığı komik videolarla sosyal medyada epeyce bir üne kavuşan Enes Batur'un Youtube kanalı yaklaşık 5 buçuk milyon takipçiyi yakaladı.





Youtube'da bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki inceleme videoları ile üne kavuşan Enes Batur, ebeveynlerin ise korkulu rüyası. Ebeveynler Enes Batur'un genç yaştaki takipçilerine çeşitli küfürler öğretmesinden oldukça şikayetçi. 





Enes Batur’un Youtube kanalı vardır. Kendine özgü üslubuyla, çoğunlukla oyunlar üzerinden yaptığı yayınları milyonlarca kişi izliyor. Özellikle oyun videoları ilgi çekicidir.

Enes Batur videolarına hayal gücünü de katarak izleyicileri eğlendirmeyi ve güldürmeyi hedefliyor.


Enes Batur'un ' Youtube'dan Kaç Para Kazanıyorum?' isimli videosu


Takipçilerinin çoğu çocuk çağındaki gençlerdir. Youtube fenomenlerinin katıldığı bir etkinlikte takipçilerinin yoğun ilgisi izdiham yaratmış ve etkinlik iptal edilmiştir.

Enes Batur sosyal medyada yer alan diğer fenomen ve ünlülere nazaran çoğunluğu çocuk ve gençlerden oluşan oldukça büyük bir kitleye hitap ediyor.





Youtube videoları çekmeye 9. sınıfı bitirdiğinde başlamıştır. Youtube videoları sayesinde kazandığı paralar ile ailesine destek olmuştur. Sevdiği oyun tarzları, kart ve strateji oyunlarıdır. Mükemmeliyetçi yapıda olan Enes Batur, yaptığı işte en iyisi olmayı hedefliyor.

44. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde ilk kez yer edilen 'En İyi Youtuber/İnstagrammer' kategorisinin kazananı ve ödülün sahibi Enes Batur'un heyecan dolu anları ekrana böyle yansıdı:


Şeyma Subaşı tarafından ödülünü alan Enes Batur, gecenin son paylaşımını İnstagram'dan yaptı:



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR