50.000 TL gelir belgesiz ve kefilsiz kredi kampanyası rekor kırıyor

50.000 TL gelir belgesiz kredi kampanyası rekor kırıyor. 50.000 TL gelir belgesiz kredi almak için başvuru şartları nelerdir? 50.000 TL Gelir belgesiz kredi almak için onaylı krediler nasıl hesaba atılır? Sizlere bu yazımızda hızlı kredi alacağınız zaman hangi bankalardan işlem yapacağınız hakkında

50.000 TL gelir belgesiz ve kefilsiz kredi kampanyası rekor kırıyor
Yayın Tarihi: 7.08.2020 22:07:23

50.000 TL gelir belgesiz kredi kampanyası rekor kırıyor. 50.000 TL gelir belgesiz kredi almak için başvuru şartları nelerdir? 50.000 TL Gelir belgesiz kredi almak için onaylı krediler nasıl hesaba atılır? Sizlere bu yazımızda hızlı kredi alacağınız zaman hangi bankalardan işlem yapacağınız hakkında bilgiler vereceğiz.

Gelir belgesiz kredi başvurusu yaptığınızda banka şartlarına uygun olmanız halinde size 50.000 TL’ye kadar hemen kredi imkanı sunulmaktadır. Sizlerde bu bankalardan dilediğiniz zaman kredi başvurusu yapabilir ve anında onaylı kredi kullanabilirsiniz. Anında onaylı krediler genellikle iyi müşteri olan kişilere verilmektedir. Sizlerde iyi müşteri grubundaysanız ve başvuru yapacağınız bankanın şartlarına uygunsanız aynı gün onaylı aşağıdaki bankalardan 50.000 TL kredi alabilirsiniz. İşte bankalar ve başvuru aşamaları şu şekildedir.

Akbank 50.000 TL Anında Gelir Belgesiz Kredi Kampanyası Devam Ediyor

Akbank gelir belgesiz kredi başvurusu yaptığınızda bankanın müşterisiyseniz hemen kredinizi kullanabilirsiniz. Banka kredi başvurusu yapan kişiler, Akbank Direkt uygulamasını kullanarak hemen kredilerini kullanacaklardır. Bu sadece kendi bankasında hesabı olan müşterilere verilen bir kredi kampanyasıdır. Akbank internet bankacılığı üzerinden yapacağınız bu işlemlerde kredi notunuz 1200 ve üzerinde olması durumunda, sigortanız olmasa bile 60 ay vadeli kredi kullanabilirsiniz. Banka şubelerinden eğer kredi kullanacaksanız, gelir belgesiz olarak işlem yapacaksınız. Gelir belgesiz kredi alacak olan kişiler, sadece online başvuru yapabilirler.

Şekerbank Gelir Belgesiz Emekliye 50.000 TL Kredi Kampanyası

Emekli olan kişiler, Şekerbank üzerinden emekli maaşı alması durumunda hemen kredi kullanabilirler. Banka kredi başvurusu yaptığınızda 50.000 TL’ye kadar sadece kimlikle kredi verilmektedir. Kredi başvurusu için en yakın Şekerbank şubesine gidebilir veya bankanın internet bankacılığını kullanarak 50.000 TL kredi alabilirsiniz. Şekerbank bu krediyi sadece emekli olan müşterilere ve kendi bankasından maaş alan sigortalı olarak çalışan kişilere vermektedir.

Aktifbank’tan 50.000 TL Düşük Kredi Notuna Gelir Belgesiz Kredi Kampanyası

Aktifbank özellikle kredi notu düşük olan kişilere online olarak ihtiyaç kredisi veren bankalardan birisidir. Bu banka üzerinden 50.000 TL’ye kadar kredi kullanabilirsiniz. Kredi skorunuz yüzünden eğer onay alamadıysanız banka size uygun olan krediyi hemen kullandırır. Başvuru sayısı ve banka sicilinizde de sıkıntı yoksa, banka kredi skoru düşük olmasını aldırış etmeden kredi onayı verecektir. Başvuru SMS ile veya bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapılmaktadır. Aktifbank 50.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yaptığınızda 60 ay vadeye kadar sizlere hizmet verilmektedir.

Aktifbank ayrıca emekli olan kişilere de PTT üzerinden bu krediyi vermektedir. PTT üzerinden emekli maaşı alıyorsanız sadece kimliğinizle kredinizi hemen kullanabilirsiniz. 60 ay vadeye kadar ve 50.000 TL kredi alacak olan emekliler 80 yaşına kadar en yakın PTT üzerinden kredi kullanabilirler. Sizlerde bu şekilde düşük kredi notuna göre onay alacak ve kredinizi hızlı bir şekilde kullanacaksınız. Bu verdiğimiz bankalar gelir belgesiz kredi kampanyalarında en çok kredi kullandıran bankalardır.
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR