Devlet Destekli 6 Ay Geri Ödemesiz Kredi Rekor Kırıyor

Yeni evlilik düşünen bireyler için bankalardan çiftlere ihtiyaç kredisi fırsatları geldi. Ev eşyalarını yenilemek isteyenlerde Ziraat Bankası, Halk bankası ve Vakıfbank sayesinde düşük faizli 6 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisinden faydalanabilecek.

Devlet Destekli 6 Ay Geri Ödemesiz Kredi Rekor Kırıyor
Yayın Tarihi: 13.08.2020 21:38:07

Yeni evlilik düşünen bireyler için bankalardan çiftlere ihtiyaç kredisi fırsatları geldi. Ev eşyalarını yenilemek isteyenlerde Ziraat Bankası, Halk bankası ve Vakıfbank sayesinde düşük faizli 6 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisinden faydalanabilecek. Devletin desteklerinin de olduğu Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank’ın yaptığı uygulamalardan tüm vatandaşlar verilen en uygun faiz oranından yaralanabilecekler. Buna dahil olarak da bankalar verdiği tüm destekleri vatandaşlara en uygun geri ödeme şeklinde sunmaktadır.

Devletin sağladığı ihtiyaç kredisi desteklerinden sonra Halk bank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası şubelerine bireysel kredi için yoğun istekler oldu. 30 bin TL için 60 ay vade seçenekleri, vatandaşlar tarafından en çok talep görülenler arasına girmiş durumda. Yoğun talep gören bireysel kredi durumunda Halk bank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası yeni uygulamasında 4 yeni paketi vatandaşlara sağlamıştır. Bu paket içerisinde olan ihtiyaç, taşıt, konut ve tatil kredisini, uzun vadeli şeklinde düşük faizli kredi kullanma imkânlarını sundu.

EN UYGUN GERİ ÖDEME ŞEKLİNDE YÜZDE 0,55 KREDİ DESTEĞİ

Bankaların açıkladığı 4 yeni paket arayıcılığıyla vatandaşlara 2 farklı paket de sunulacaktır. Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıf Bankası olan bu 3 devlet bankası içerisinde bulunarak biri Firma Katkı Paylı Tüketicisi Kredisi diğeri de Faturalı Tüketici Kredisi paketi adında söylenilen 2 farklı paket de vatandaşlara sosyal hayat kredisi desteği uygulayacak.


DEVLET DESTEKLİ BANKALARDAN TÜKETİCİ KREDİSİ PAKETİ

Bankaların açıkladığı sosyal hayat destek kredisi olan 2 paket içerisinden ilki Firma Katkı Paylı Tüketicisi Kredisi için Halk Bank tarafından yapılan açıklamalar olmuştur. Bu açıklamalarda vatandaşların sosyal ihtiyaçlarının finansmanının uygun şekilde sağlanmasını bildirmiştir. Bunun yanında yerli üretim yapan mobilya, ev tekstil, çeyiz ve seramik sektörlerini desteklemeyi amaçlamıştır. Üretim yapan firmalar ile anlaşmalar düzenlenecek ve asgari olarak 3 bin TL, azami olarak ise 30 bin TL kredi miktarı belirlemiştir. 6 ay geri ödemesiz imkânı sunulacaktır. Azami olarak ise 60 ay vade, aylık yüzde 0,55 faiz oranı ile kampanyalar bildirildi.

Bu anlaşmalı firmalar ile uygulanan fırsatlar en uygun geri ödeme şeklinde hesaplanmıştır. Anlaşmalı firmalar devlet bankalarının web sitesinden açıklanacağı bildirilmiştir. Devlet destekli bankalar sayesinde vatandaşlar, sağlanan avantajlardan yararlanarak düşük faizli konut kredilerinden faydalanabilecekler. Sunulan kampanyalarda en düşük 3 bin TL en yüksek ise 30 bin TL kredi desteği imkânı verilmeye başlandı. Bu destek kredisi yüzde 0,55 faiz oranı ile 6 ay geri ödemesiz şeklinde kullandırılacaktır.

DEVLET DESTEKLİ BANKALARDAN FATURALI TÜKETİCİ KREDİSİ PAKETİ FIRSATLARI

Faturalı Tüketici Kredisi Paketi içinde yine diğer pakette sunulduğu gibi 6 ayı geri ödemesiz desteği sağlanacak. Fakat bu kredi paketinde yüzde 0,82 faiz oranı ile kredi uygulanmaktadır. Bahsedilen anlaşmalı firmaların dışında alım-satım yapan kişiler de talepte bulunmaları karşılığında faturalı ihtiyaç kredisi kullanmaları sağlanacak.
 
 
 
 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR