6 Mayıs 2019 Dolar Kuru ne kadar? Dolar neden yükseliyor

6 Mayıs 2019 Dolar Kuru yükseliyor. Dolar 6 TL ulaştı. Peki Dolar ne kadar daha yükselecek. 6 Mayıs 2019 Dolar gece saatlerinde 6'ya ulaştı. Peki Dolar 7 TL mi olacak. Dolar Kuru neden artıyor.

6 Mayıs 2019 Dolar Kuru ne kadar? Dolar neden yükseliyor
Yayın Tarihi: 6.05.2019 00:58:00

6 Mayıs 2019 dolar kuru kaç tl? Dolar Kaç TL oldu? Dolar yeni haftada kaç TL olacak? 6 Mayıs Pazartesi anlık dolar kuru. 6 TL sınırına dayanan Dolar, ilerleyen günlerde 7 TL olur mu? Şuan halen daha Dolar alınır mı, Dolar daha kaç tl olacak, Dolara yatırım yapılır mı? Ekonomistler Dolar için ne diyor, Dolar yorumları. 

6 Mayıs 2019 DOLAR KURU!




Dolar kuru, son dönemde yaşanan ekonomik manüpilasyonlar ve ABD-Türkiye ilişkilerindeki kopukluklarla birlikte hareketli seyretmeye devam ediyor. YSK'nın İstanbul seçimleri için vereceği karar, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi alması, Suriye'de YPG'siz güvenli bölge ve Türkiye sınırının terörden arındırılması meseleleri Dolar kurunu inişli çıkışlı bir hale getiriyor. Dolar kuru 3 Mayıs saat 14.46 itibariyle 5,9729 TL'den işlem görüyor! Peki Dolar 6 Mayıs pazartesi kaç TL olacak? Dolar 6 Mayıs pazartesi dolar kuru ne olur? Dolar daha da çıkacak mı yoksa düşecek mi? Dolar'a yatırım yapılır mı? Dolar 7 tl olur mu?

6 MAYIS PAZARTESİ DOLAR KURU? 1 DOLAR KAÇ TL?

6 Mayıs Pazartesi günü piyasaların yeniden açılacak olması Dolar kurunu da yakından ilgilendiriyor. Dolar kuru 3 Mayıs Cuma günü 5,97 - 5,96 seviyelerinden işlem gördü. Dolar kuru direnç noktası 6.00 TL'yi zorladı. Peki dolar yeni haftada 6 TL'yi geçer mi? Dolar ilerleyen dönemde 7 tl olur mu? ABD Başkanı Donald Trump'ın Temmuz ayında Türkiye'ye gelecek olması, ABD ile Türkiye arasında S-400 meselesinin tartışılıyor olması Doların seyrini yakından ilgilendiriyor. ABD - Türkiye görüşmelerinde S-400 ve Suriye konularında anlaşma sağlanması şuan için zor gözüküyor, bu da Dolar kurunun ateşinin düşmemesi anlamına geliyor. Ancak Dolar 6 Mayıs PAzartesi günü düşüş gösterebilir. İlerleyen günlerde ABD- Türkiye hattında bir anlaşma rüzgarı eserse Dolar kuru düşüş moduna geçecektir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR