7 Haziran Cuma Bankalar Açık mı? PTT açık mı?

Bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte bankalar ve ptt ne zaman açılacak? 7 Haziran Cuma günü bankalar ve PTT açık mı? Okullar ne zaman başlayacak, okullar 7 Haziran cuma açık olacak mı?

7 Haziran Cuma Bankalar Açık mı? PTT açık mı?
Yayın Tarihi: 6.06.2019 19:55:00

Bankalarda işi olan vatandaşlar 7 haziran Cuma günü bankalar açık mı sorusunun cevabını araştırıyor. 3 Haziran Pazartesi günü Arefe olması nedeniyle yarım gün iş başı yapan Bankalar ve PTT, 4-5-6 Haziran tarihlerinde Ramazan bayramı tatili nedeniyle kapalıydı. Birçok devlet kurumu, 9 günlük tatile girdi ve 10 Haziran Pazartesi'ye kadar kapalı olacak. Ancak Bankalar ve PTT, 7 Haziran Cuma günü tam gün olarak açık olacak. 9 günlük tatilin birleştirilmesi bankalar ve PTT için geçerli olmayacak.

7 Haziran Cuma günü bankalarda işi olanlar normal iş ve mesai saatlerinde EFT, Havale vb. işlemlerini gerçekleştirebilecekler. 7 Haziran Cuma günü Devlet bankaları ile Özel bankalar tam gün iş başı yapacak ve vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.


7 HAZİRAN CUMA GÜNÜ BANKALAR VE PTT NE ZAMAN AÇILACAK?

PTT ve Bankalar 7 Haziran Cuma günü tam gün açık olacak. PTT ve Bankalar, yine normal mesai saatlerinde açık olacaklar, yani Sabah saat 08.00 ile akşam 17.30 arasında PTT ve bankalarda işlemler gerçekleştirilebilecek.

Okullar ise 7 Haziran Cuma günü tatil olacak. Okullarda eğitim öğretim 10 Haziran Pazartesi başlayacak ve 1 haftalık eğitim öğretimin ardından 15 Haziran Cuma günü de 3 aylık yaz tatili resmen başlayacak, okulun son günü olan 15 Haziran da karneler dağıtılarak öğrenciler için yorucu geçen eğitim öğretim yılı tamamlanacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR