A Milli Futbol takımı aday kadrosu açıklandı Emre var Arda turan yok

A Milli Futbol takımımızın aday kadrosu açıklandı. Emre Belözoğlu yer aldığı kadroda Arda turan yer almadı. A Milli Futbol takımımız Arnavutluk ve Moldova maçları kadrosu belli oldu.

A Milli Futbol takımı aday kadrosu açıklandı Emre var Arda turan yok
Yayın Tarihi: 15.03.2019 14:20:00

Şenol güneş'in ilk milli kadrosu. Türkiye A milli futbol direktörlüğüne getirilen Şenol Güneş'ten çok sürpriz kadro. Şenol Güneş savunma hattı tamam dense de hücüm hattında eksikler yer aldı. İşte Şenol Güneş'in ilk kez kadroda yer verdiği o isimler.

Şenol Güneş'in A takımı

Şenol Güneş forvet hattında Burak Yılmaz ve Cenk Tosun gibi eski öğrencilerini çağırırken genç kuşaktan Enes Ünal'i kadroya çağırmadı. Bursaspor'da beraber çalışan Şenol hoca sürpriz kararı çok konuşulacak.

Emre Belözoğlu var Arda Turan yok

En çok merak edilen Arda Turan milli takımda yer alacak mı soruları da yanıt buldu. Arda Turan kadroda yer almazken abilik için Emre Belözoğlu kadroya çağırıldı.


Yeniler göz kamaştırıyor

Ozan Kabak, Emre Kılınç, Efecan Karaca, Emre Taşdemir, Deniz Türüc ve Muhammed Şengezer gibi yıldız isimler ilk defa aday kadroya çağırıldı. Ancak genç yetenekler Serdar Gürler, Emre Akbaba gibi isimler kadroda yer almadı.

Şenol Güneş uzun bir aranın ardından Gökhan Gönül'ü de kadroda çağırdı.

İşte o isimlerin tamamı






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR