A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu yerine kim gelecek

A Milli futbol takım teknik direktörü Mircea Lucescu dönemi resmen sona erdi. Peki yeni Milli Takım teknik direktörümüz kim olacak? Türkiye A milli futbol takımın başına kim geçiyor?

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu yerine kim gelecek
Yayın Tarihi: 11.02.2019 15:08:00

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun sözleşmesini feshetti. TFF, Mircea Lucescu'ya tazminat ödemek istemediği için öncelikle Tamer Tuna ile sözleşme imzalayacak.

Tamer Tuna milli takımızda

Son iddia ise TFF, Mircea Lucescu'ya tazminat ödemek istemediği için öncelikle Tamer Tuna ile sözleşme imzalayacak. Sezon sonuna kadar oynanacak milli maçlarda takımın başında Tuna olacak.Şenol Güneş’in Bursaspor maçından sonra yaptığı, “Kalmak için her şeyi yapıyorum” sözleri akıllara “Teklif kararı alındı ama Beşiktaş’tan herhangi bir teklif yok” açıklamasını getirdi.


Şenol Güneş olmadı

Güneş’in bu açıklamayı yaparak, Fikret Orman’ı milli takımla ilgili açıklama yapma konusunda zorda bıraktığı iddiasını gündeme getirdi. Bir başka iddia ise Güneş’in Mayıs ayında yapılacak kongrede Orman’ın karşısına çıkacak olan Ahmet Nur Çebi’ye ”göreve gelmesi durumunda” mavi boncuk verdiği. Şenol Güneş basın toplantısında “Teklif kararı alındı ama yönetimden herhangi bir teklif yok” sözünü ikinci kez kullandı.

Bunun akabinde Başkan Fikret Orman da, “Başkan seçilirsem ve sezon sonunda hocamız da kalmak isterse oturur konuşuruz” diyerek Şenol Güneş’e yapılacak teklifin ne zaman olacağını açıkladı. İddialar ise Orman’ın Güneş’e yapacağı teklifin “Kabul edilir olabilmesinin” tamamen takımın ligdeki yeriyle alakalı olacağı yönünde.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR