A Milliler Rusya’ya Bileniyor! Türkiye-Rusya Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

UEFA Uluslar Ligi'nde 15 Kasım'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Rusya'yı ağırlayacak olan A Millî Takımımız, mücadelenin hazırlıkları sürdürüyor.

A Milliler Rusya’ya Bileniyor! Türkiye-Rusya Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
Yayın Tarihi: 14.11.2020 19:00:00

UEFA Uluslar Ligi'nde 15 Kasım'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Rusya'yı ağırlayacak olan A Millî Takımımız, mücadelenin hazırlıkları sürdürüyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde saat 18.30'da başlayan idmanda ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması ve dar alanda çift kaleli taktik  antrenman yapıldı. Hırvatistan müsabakasına ilk 11'de başlayan futbolculara rejenerasyon programı uygulandı. Kampa dün katılan Kaan Ayhan ve Mert Müldür de bu akşam yapılan saha çalışmasında yer aldılar. 

TEMASTA BULUNANLARA KARANTİNA UYGULANIYOR

A Millî Takımı'mız ile oynadığı özel karşılaşmada Hırvatistan Millî Takım Kaptanı Domagoj Vida'nın yapılan korona virüs testi pozitif çıkmış ve bu futbolcu ilk 11'de başladığı maçın devre arasında oyundan alındı.

Hırvatistan Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, Vida'nın karşılaşma için gerçekleştirilen Covid-19 testlerinin negatif çıktığı fakat aynı kafilenin İsveç müsabakası için yapacağı seyahat gerekçesiyle karşılaşma sabahı alınan örneklerin pozitife dönüştüğü kaydedildi.


A Millî Takım idari ve teknik heyeti, Domagoj Vida ile temaslı olabileceği şüphesi bulunan herkesin kafileden ayrı bir şekilde kamp yapılan Riva'daki Millî Takımlar Tesislerine ulaştırılmasını ve burada da gerekli karantina kurallarına uyularak ön tedbirlerin alınmasını sağlamıştır. 12 Kasım Perşembe sabahı itibariyle tüm kafilenin korona virüs testleri gerçekleştirildi. Elde edilecek sonuçlara göre; Covid-19 protokolü kuralları çerçevesinde gerekli hassasiyetin gösterilmesine devam edilecek.

RUSYA MAÇINDA 100 ŞANSLI KİŞİDEN 1’İ SEN OL!

#BizimÇocuklar Rusya ile 15 Kasım Pazar günü saat 20.00'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde karşılaşıyor ve Kadıköy'de A Millî Takımımızla yeniden buluşuyoruz. Millîlerimizin limitli sayıda seyirciye açık olan UEFA Uluslar Ligi mücadelesinde şanslı 100 izleyiciden biri sen olabilirsin!

Taraftar Kulübü üyesi değilsen tek yapman gereken https://taraftarkulubu.tff.org adresine tıklayarak kırmızı paket üyesi olmak ve aşağıdaki mail adresine Ad, Soyad, TC Kimlik Numarası, Cep Telefonu, Mail Adresi ve Hes Kodu'nu #BizimÇocuklar hashtagiyle yazmak. İlk 100'e giren şanslı kişiden biri olmak için acele et!

Mutlak galibiyet parolası ile çıkacağımız Rusya maçı,  15 Kasım Pazar günü saat 20.00'de başlayacak ve TRT 1’den canlı yayınlanacak.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR