Acı Tatlı Ekşi Gişe Rakamları ve Hasılatı - 05 - 07 Ocak 2018

Üniversitede yaşanan bir aşk hikayesi üzerine kurulmuş senaryo ile beyaz perdeye taşınan Acı Tatlı Ekşi filminin başrollerini Buğra Gülsoy ile Özge Özpirinçci paylaşıyor. Filmin izlenme rakamları ve hasılatı oldukça iyi.

Acı Tatlı Ekşi Gişe Rakamları ve Hasılatı - 05 - 07 Ocak 2018
Yayın Tarihi: 11.01.2018 18:19:00

Acı Tatlı Ekşi Filmi 05 - 07 Ocak 2018 Gişe Rakamları

Acı Tatlı Ekşi filmi haftasonu 59.466 toplamda da 507.559 seyirciye ulaştı. 

Acı Tatlı Ekşi Filmi 05 - 07 Ocak 2018 Hasılat Durumu

Acı Tatlı Ekşi filmi haftasonu 758.912 TL toplamda da 6.167.611 TL gibi bir hasılata ulaştı.

Acı Tatlı Ekşi Filminin Konusu

Buğra Gülsoy ile Özge Özpirinçci'nin başrolünde yer aldığı Acı Tatlı Ekşi, çocukluk arkadaşı olan Duygu ile Murat'ın, üniversitede filizlenen aşkını konu ediniyor.

Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirine aşıktır. Üniversiteden mezun olurken Murat Duygu'ya evlenme teklif eder. Oysa Duygu'nun gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. Beş sene sonra yeniden birleşmek üzere bir ayrılık anlaşması yaparlar. Halbuki hayatın onlar için başka sürprizleri vardır.


Acı Tatlı Ekşi Filminin Oyuncuları

Andaç Haznedaroğlu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Buğra Gülsoy, Özge Özpirinçci, Yusuf Akgün, Gözde Türkpençe ve Osman Alkaş oyuncu olarak yer aldı.

Acı Tatlı Ekşi Filminin Fragmanı



Buğra Gülsoy Kimdir?

22 Şubat 1982 Ankara doğumlu olan Buğra Gülsoy, tiyatro, film ve dizi oyuncusu olup ilk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Buğra Gülsoy, ilk sahne deneyimini 13 yaşında yaşamıştır. Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin mimarlık bölümünden 2004 yılında mezun olan Buğra Gülsoy, Kıbrıs’ta bulunduğu süre içerisinde Kıbrıs Devlet Tiyatrosu’nda çeşitli oyunlarda rol almış, aynı zamanda kısa film yönetmenliği ve oyunculuk da yapmıştır. Günümüzde de birçok proje için akla gelen ilk isimlerden birisidir.

Özge Özpirinççi Kimdir?

Özge Özpirinçci, 1 Nisan 1986, İstanbul’da doğmuştur.İlkokul ve ortaokulu İstanbul’da okudu. Lise eğitiminde AFS programı ile bir yıl Amerika Birleşik Devletleri’nde okudu. Daha sonra Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünden 2008 yılında mezun oldu. Annesi İngilizce öğretmenidir. İlk olarak Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri dizilerinde oynadı.Ayrıca Eti Browni ve Algida Cornetto reklamlarında da oynadı. Halen oyunculuğa başarılı bir şekilde devam ediyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR