Acil para lazım diyenler dikkat! Bu bankalar hemen düşük faizli kredi veriyor

Pek çok kişi acil ihtiyaçları için anında kredi arayışına giriyor. Ancak bankaların birçoğu gelir beyanı ve kefil olmadan kredi vermediğinden dolayı kredi alırken ciddi zaman kaybı yaşanabiliyor. Gelen son açıklamalara göre ise bu acil kredi ihtiyaçlarını giderebilmek adına tam 7 banka kefilsiz ve m

Acil para lazım diyenler dikkat! Bu bankalar hemen düşük faizli kredi veriyor
Yayın Tarihi: 27.09.2020 21:40:00

Pek çok kişi acil ihtiyaçları için anında kredi arayışına giriyor. Ancak bankaların birçoğu gelir beyanı ve kefil olmadan kredi vermediğinden dolayı kredi alırken ciddi zaman kaybı yaşanabiliyor. Gelen son açıklamalara göre ise bu acil kredi ihtiyaçlarını giderebilmek adına tam 7 banka kefilsiz ve maaş bordrosuz kredi vereceğini açıkladı.

Birçok kişiyi etkileyen bu haber ile birlikte bütün acil kredi ihtiyaçlarınızı giderebileceğinizi söyleyebiliriz. Çeşitli koşulları bulunan bu acil kredilerden faydalanmak için de hemen başvuru yapabilirsiniz.

Kefilsiz ve maaş bordrosuz kredi olarak verilen kredi avantajlarına göre ise Odeabank, TEB, Garanti BBVA, İNG Bank, Akbank, QNB Finansbank ve Aktifbank acil kredi verebiliyor. Herhangi bir şekilde başvuruda istenmeyen maaş bordrosu ve kefil ile birlikte ihtiyaç duyan herkes kredi alabiliyor. Oldukça düşük faiz oranları ve uzun vade süreleri ile birlikte alınan bu krediler ile birlikte borçlar da hızlıca kapanabiliyor. İşte sırasıyla bankaların sunduğu acil kredi detayları:

ODEABANK ACİL KREDİ DETAYLARI

Odeabank gelir belgesiz kredi isteyen kişiler için 3 bin, 10 bin ve 30 bin lira kredi verebiliyor. 12 ay ve 36 ay vade süresiyle verilen kredilerde ise 12 ay için yüzde 0,99 faiz oranı ve 36 ay için de yüzde 1,29 faiz oranı sağlıyor. Kredi tahsis ücreti olarak da sırasıyla 15, 50 ve 150 lira ücret talep ediyor. Krediye başvurmak isteyen kişiler T.C. kimlik belgesi ile birlikte anında başvuru yapabiliyor. Vade süreleri ise 60 aya kadar çıkabiliyor.


GARANTİ BANKASI GELİR BELGESİZ KREDİLER

Garanti Bankası da gelir belgesiz kredi vererek bütün ihtiyaçları karşılayabiliyor. 15 bin, 25 bin, 50 bin, 75 bin ve 100 bin lira kredi tutarları bulunan bu kredi paketlerinde ise 36 ay vade süresi bulunuyor. Genel olarak da 1,29 faiz oranından başlayan kredilere başvurular her an yapılabiliyor. Kredi tahsis ücretleri de 75 liradan başlayarak kredi tutarına göre 500 liraya kadar çıkabiliyor. Acil kredilere ise İnternet üzerinden ya da banka şubesinden başvuru yapılabiliyor.

TEB BANKASI GELİR BELGESİZ ACİL KREDİ

TEB Bankası da 18 yaşından büyük olan kişiler için istedikleri kredi tutarına göre maaş bordrosuz ve kefilsiz krediler verebiliyor. 10 bin lira için sunulan kredi paketinde ise 36 aya kadar vade süresi bulunuyor. Faiz oranları da sabit olarak yüzde 1,20 şeklinde belirleniyor. Krediyi alan kişiler ise sabit kredi tahsis ücreti olan 52,50 lira ödeme yaparak krediyi alabiliyor. Acil krediler için en düşük 1000 lira ve en yüksek de 50 bin lira kredi verebiliyor. Başvurular ise İnternet üzerinden ya da banka şubesinden yapılabiliyor.

İNG BANK KEFİLSİZ GELİR BELGESİZ ACİL KREDİ

İNG Bank da acil ihtiyaçları karşılamak için 5 bin liraya kadar kredi verebiliyor. Bu kredilerde de kefil ya da gelir belgesi istenmiyor. 36 ay vade süresi ve yüzde 1,09 faiz oranıyla verilen bu kredilerin 75 lira kredi tahsis ücreti bulunuyor. Bu ücreti ödeyen kişiler krediye anında sahip olabiliyor. Aylık taksit olarak da 525 lira ödemesi olan kredi için İnternet üzerinden başvuru yapılabiliyor. Yaşanılan korona virüs salgını nedeniyle evden çıkmadan başvuru yapılması tavsiye edilen kredi için banka şubesinden de başvuru yapılabiliyor. Her iki başvuru adımında da aynı avantajlar ihtiyaç sahiplerine kredi almalarında sağlanıyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR