Acun Medya Survivor Kameramanı Alper Dominik'te Neden Bıçaklanarak Öldürüldü?

Telefonunu ve çantasını almak isteyen gaspçılar, genç Alper'i kalbinden bıçaklayıp öldürdü. 24 yaşındaki genç kameramanın cinayeti Acun'u ve tüm ekibi yasa boğdu.

Acun Medya Survivor Kameramanı Alper Dominik'te Neden Bıçaklanarak Öldürüldü?
Yayın Tarihi: 27.06.2018 23:22:00

Acun Ilıcalı'nın Acun Medya ekibinde çalışan Dominik'te yapılan Survivor yarışmasında kameraman olarak görev yapan Alper Baycın, uğradığı bir saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

Survivor Adası’nda Las Terrenas Oteli’nde kalan 24 yaşındaki Alper Baycın, 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Baycın’ın telefonunu ve çantasını almak isteyen gaspçılar, genci kalbinden bıçaklayıp öldürdü. Olayın ardından kaçan 2 zanlı da yakalandı.

15 yıldır Dominik’te yapılan Survivor çekimlerinde ilk kez böyle bir olay yaşandı.

ACUN ILICALI DUYURDU

Acun Ilıcalı, instagram hesabından yaptığı açıklamada, ” Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın'ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim.” dedi.


ACUN ILICALI YIKILDI

Acun Ilıcalı ve survivor ekibi cinayet şoku geç sarsıldı ve büyük bir şok yaşadı. Ilıcalı ve yardımcıları, kendilerini arayan basın mensuplarına açıklama yapacak gücü dahi bulamadıklarını  dile getirdiler.

ELEME İPTAL EDİLDİ

Saldırı sonrası bu akşam yapılması planlanan canlı yayın programı iptal edildi. Elemenin de yapılmayacağı programda Acun Ilıcalı, konu hakkında kısa bir açıklama yapacak.

SALDIRI KASABADA GERÇEKLEŞTİ

Acı haberin ardından sosyal medyada “Orada güvenlik önlemi yok mu?” gibi yorumlar yapılmaya başlandı. Acun Ilıcalı daha önce verdiği bir röportajda adanın 7/24 korunduğunu ve silahlı güvenlikçilerin olduğundan bahsetmişti. Hatta adada bir de tam teşekküllü bir ambulans var. Gerektiğinde bu ambulansta ameliyat dahi yapılabilir. Acun Ilıcalı 15 senedir burada ve halk tarafından da oldukça fazla seviliyor. Ne var ki bu olay çekim alanında değil, kasabada gerçekleşmiş.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR