Adana'da 4 milyon 750 bin euro'luk Büyük Soygun Adana'da La Casa de Papel Film Sahnesi Gibi Soygun

Adana'da 4 milyon 750 bin euro'luk büyük bir soygun bu sabah saatlerinde gerçekleşti. Banka para transfer aracından 4 milyon 750 bin euro çalan bankanın güvenlik görevlisi kayıplara karıştı! Adana'da film gibi soygun hikayesi...

Adana'da 4 milyon 750 bin euro'luk Büyük Soygun Adana'da La Casa de Papel  Film Sahnesi Gibi Soygun
Yayın Tarihi: 26.06.2019 13:28:00

Adana'da 26 Haziran sabah saatlerinde gerçekleşen soygunda tam 4 milyon 750 bin euro para çalındı! Adana Merkez Yüreğir ilçesi Karataş Caddesi'nde gerçekleşen soygunda, kurum ve bankalar arası para transferi gerçekleştiren bir firmaya ait olan transfer aracından iki çuval içerisinde bulunan tam 4 milyon 750 bin euro nakit para çalındı! 

Para transfer aracındaki bir güvenlik görevlisinin yaptığı soygun büyük ses getirirken tam 4 milyon 750 bin euro'yu çalan güvenlik görevlisi, kendisini olay yerinde bekleyen bir otomobile 2 çuval parayı atarak kayıplara karıştı! 


POLİS HIRSIZ GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ ARIYOR!

Adana'da 4 milyon 750 bin euro'yu çalıp kayıplara karışan güvenlik görevlisini arama çalışmaları sürüyor. Adana Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri büyük bir servetle, 4 milyon 750 bin euroyu çalıp kaçan hırsız güvenlik görevlisinin peşinde! Şu ana kadar olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. 

Adana'da 4 milyon 750 bin euroluk hırsızlıkla ilgili soruşturma tüm hızıyla yürütülüyor. Yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR