ADATA XPG SPECTRIX D80 Hız Rekoru Kırdı

Sıvı nitrojen soğutma ile 5531MHz hıza çıkarak dünyanın en hızlı RAM’leri olmayı başaran XPG SPECTRIX D80 bellekler ADATA’nın Computex’teki standında sergileniyor.

ADATA XPG SPECTRIX D80 Hız Rekoru Kırdı
Yayın Tarihi: 5.06.2018 15:51:00

Ürettiği yüksek performanslı DRAM modülleri ve NAND Flaş depolama ürünleriyle dünya çapında tanınan ADATA Technology, XPG SPECTRIX D80 RGB DDR4 belleklerini sıvı nitrojen soğutma konfigürasyon içinde hız aşırtma (overclock) işlemine tabi tutarak 5531 MHZ hızında çalıştırmayı başardığını duyurdu.



ADATA’nın XPG ekibiyle MSI’ın hız aşırtma ekibinin işbirliğiyle ulaşılan hız, bu alanda bir rekor olma niteliğini taşıyor. Dünyanın en büyük hız aşırtma veri tabanlarından biri olan HWBOT tarafından da onaylanan sonuçlar, hem ADATA’nın sahip olduğu ileri teknolojinin hem de XPG SPECTRIX D80 RGB bellek modüllerinin üstün performansının göstergesi.


SPECTRIX D80 dünyanın sıvı-hava karma soğutmalı ilk RAM’leri olma özelliğini taşıyor. Bellek devresi üzerinde yer alan ısıyı dağıtıcı özellikteki malzemeler yanında alüminyum soğutucu ve sıvı soğutucudan faydalanan ürün hem soğutma hem de performans yönünden rakiplerinin önüne geçiyor.



SPECTRIX D80’in 5531MHz hıza çıkarak rekor kırdığı konfigürasyonda MSI X299 GAMING PRO CARBON AC anakartı kullanıldı. XPG’nin bu üstün performanslı belleklerini Computex 2018 süresince ADATA’nın I0608 numaralı standında görmek mümkün.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR