Adem Büyük Galatasaray’da Adem ne kadar kazanacak resmi açıklama

Galatasaray Adem Büyük ile anlaştı! Galatasaray Adem Büyük transferini açıkladı. Uzun zamandır konuşulan ancak taraftar tepkisinden çekinilerek açıklanmayan Adem Büyük transferini Galatasaray video ile açıkladı.

Adem Büyük Galatasaray’da Adem ne kadar kazanacak resmi açıklama
Yayın Tarihi: 28.06.2019 20:02:00

Galatasaray Adem Büyük'ü kadrosuna kattı! Gelecek sezon transfer çalışmalarına hızlı başlayan Cimbom, Babel'in ardından serbest futbolcu statüsündeki ve bonservisi elinde olan bir diğer oyuncu Adem Büyük ile de el sıkışmıştı. Babel'i Kamu Aydınlatma Platformu'na bildiren Galatasaray, Adem Büyük'ü de açıkladı!

Galatasaray, Ryan Babel gibi Adem Büyük'ü de videoyla açıkladı! Adem Büyük videoda "Ben Adem Büyük, Galatasaray tek Büyük!" diyerek sevincini dile getiriyor. Geçtiğimiz sezonu Yeni Malatyaspor'da geçiren Adem Büyük, önümüzdeki sezon Galatasaray formasını terletecek!

ADEM BÜYÜK YABANCI SINIRLAMASINDAN DOLAYI TRANSFER EDİLDİ


Galatasaray taraftarının tepki gösterdiği isim olarak ön plana çıkan Adem Büyük'ü Fatih Terim çok istedi. Gelecek sezondan itibaren getirilecek yabancı sınırlamasına dikkat çeken Terim, Adem Büyük'ün transfer edilmesini istedi.

Galatasaray bugün transferde bombaları teker teker patlatıyor. Önce Ryan Babel'i açıklayan Galatasaray, şimdi de Adem Büyük transferini açıkladı. Adem Büyük geçtiğimiz sezon ligde 6 gol atma başarısı göstermişti. 

Adem Büyük için KAP'a yapılan açıklamada oyuncuyla 2 sezon için anlaşma sağlandığı, 2019-2020 sezonu için 3,5 milyon TL, 2020-2021 sezonu için de 4 milyon TL garanti ücret ödeneceği açıklandı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR