Afili Aşk 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Afili Aşk son bölümde Kerem kıskançlık krizlerine girdi

Yaz dizilerinin en çok sevileni Afili Aşk 11. bölüm fragmanı çok merak ediliyor. Her bölümüyle olay yaratan Afili Aşk bugün bir hafta aranın ardından 10. bölümüyle ekranlara geldi. Bölümü kaçıranlar Afili Aşk 11. bölüm fragmanı geldi mi? Afili Aşk son bölüm izle diye her yerde arıyor.

Afili Aşk 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Afili Aşk son bölümde Kerem kıskançlık krizlerine girdi
Yayın Tarihi: 21.08.2019 17:17:00

Başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in paylaştığı Afili Aşk ilk bölümünden itibaren ekranlara damgasını vurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kurban bayramı nedeniyle yayınlanmayan Afili Aşk 10. bölümüyle ekranlara geldi. Diziyi kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler ise Afili Aşk son bölüm izleme linki ve Afili Aşk 11. bölüm fragmanını didik didik aramaya başladı. Peki Afili Aşk 11. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Detaylar haberimizin devamında...

Kanal D'nin çok sevilen dizisi Afili Aşk 10. bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşacak. 

AFİLİ AŞK 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dizinin son bölümünde Kerem ve Ayşe öpüşmenin etkisinden bir türlü çıkamazlar. Kerem Ayşe'ye kendini affettirmeye çalışırken Ayşe de sürekli ondan etkilenmemesi gerektiğini kendine hatırlatıyor. Bu evlilik sürecinde kendini geliştirmek isteyen Ayşe 4 maddelik bir liste hazırlar ve ilk madde matematik dersi almaktır. 


Bunun için kendine bir matematik hocası bulan Ayşe ondan ders almaya başlar. Ancak Muammer Hoca yakışıklılığı ile Kerem'i çok sinirlendirmiştir. Ayşe'yi ondan kıskanan Kerem bir yandan da duygularını bastırmaya çalışır.

Ayşe tek tek istediklerini yaparken onun listesini gören Kerem, son maddeyi anlamaya çalışır. Ancak şifreli yazıldığı için çözemez. Peki Kerem Ayşe'nin listesindeki dördüncü maddenin anlamını öğrenebilecek mi?

AFİLİ AŞK 11. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Afili Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sizlerle buradan paylaşacağız.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR