Afili Aşk bitiyor mu? Final mi yapacak yeni sezonda devam edecek mi

Afili Aşk bitecek mi? Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk final mi yapıyor? Afili Aşk bitiyor mu yeni sezonda ekranlarda olacak mı? Sezonun başlamasına kısa bir süre kala Kanal D sevilen dizisi için kararını veriyor. Peki Afili Aşk yeni sezonda devam edecek mi? Detaylar haberimizde...

Afili Aşk bitiyor mu? Final mi yapacak yeni sezonda devam edecek mi
Yayın Tarihi: 26.08.2019 10:36:00

Afili Aşk bitecek mi? Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk final mi yapıyor? Afili Aşk bitiyor mu yeni sezonda ekranlarda olacak mı? Sezonun başlamasına kısa bir süre kala Kanal D sevilen dizisi için kararını veriyor. Hal böyle olunca Afili Aşk yeni sezonda devam edecek mi? her yerde aranıyor. Biz de sizler için bu sorunun yanıtını araştırdık.

Yapımcılığını ARC Film'in üstlendiği Afili Aşk dizisi için karar aşaması geldi çattı. Başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un yer aldığı Afili Aşk için tamam mı devam mı kararı verilecek. Yeni sezon hazırlıkları için sona gelindiği son haftalarda Kanal D kararını verecek. Afili Aşk bitecek mi sezonda devam edecek mi belli olacak.




Afili Aşk reytingleriyle zirvede!

Kanalla 13 bölüm üzerine anlaşılan Afili Aşk dizisinin reytingleri bir hayli yüksek seyrediyor. Hatta Kanal D'nin kış dönemindeki başarısızlığını bile toparladı. Ancak sezonda yepyeni projeleri için düğmeye basan kanal Afili Aşk'ı bitirecek mi her yerde aranıyor. 

Çarşamba akşamları yayınlanan dizi sezonda devam ederse Sen Anlat Karadeniz ve Kuzgun dizileriyle reyting yarışına girecek. 

Özetle Afili Aşk yeni sezonda devam ederse muhtemelen günü değişecektir. Henüz net bir açıklama yok ama Afili Aşk %85 oranında sezonda devam edecektir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR