Afili Aşk Muammer kimdir? Ayşe'nin matematik öğretmeni Murat Balcı kaç yaşında

Kanal D ekranlarının sevilen yaz dizisi Afili Aşk bu hafta 10. bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin bu bölümünde Ayşe'nin öğretmeni Muammer karakteri ortalığı karıştıracak. İzleyicilerin de dikkatini çeken Muammer çok merak edildi. Herkes Afili Aşk Muammer kimdir? Gerçek adı ne? merak ediyor.

Afili Aşk Muammer kimdir? Ayşe'nin matematik öğretmeni Murat Balcı kaç yaşında
Yayın Tarihi: 17.08.2019 17:03:00

Kanal D'nin sevilen çarşamba dizisi Afili Aşk bu hafta 10. bölümüyle ekranlara gelecek. Kerem ve Ayşe'nin duygularına giderek yenik düştüğü diziye bu hafta yeni bir karakter dahil oldu. Matematik dersi almak isteyen Ayşe kendine Muammer hocayı buldu. Yakışıklı oyuncu Murat Balcı'nın canlandırdığı Muammer öğretmen ise çok yakışıklı bulundu. Herkes Afili Aşk Muammer kimdir? Ayşe'nin matematik öğretmeni Murat Balcı kaç yaşında nereli? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları araştırdık bulduk. 



AFİLİ AŞK MUAMMER KİMDİR?

Muammer Hoca aslında matematik öğretmenidir. Ayşe'nin matematik dersi almak istemesiyle Kerem ve Ayşe ile tanışan Muammer Hoca, Kerem'in beklediğinden yakışıklı çıkınca işler karıştı. Ayşe'yi ondan kıskanan Kerem, Muammer ile neler yaşayacak heyecanla bekleniyor. 


Öte yandan Afili Aşk dizisinde Muammer karakterine yakışıklı oyuncu Murat Balcı hayat verecek. 



AFİLİ AŞK MURAT BALCI KİM? HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

1983 yılında Almanya'da doğan Murat Balcı, Ege Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur. Küçük yaşlardan itibaren oyuncu olmak isteyen Balcı eğitim aldığı alanda değil de oyunculuk üzerine kariyer yapma kararı almıştır. Ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim alan Murat Balcı birçok dizide boy göstermiştir. Yakışıklılığı ile dikkat çeken ve bildiğimiz kadarıyla hayatında biri olmayan Balcı'nın istagram hesabına @balcimurat tagi ile ulaşabilirsiniz.

Afili Aşk Muammer (Murat Balcı) Oynadığı Diziler

  • Tutsak (Murat, 2017)
  • Kiralık Aşk (İlker)
  • Günebakan (Kudret, 2015)
  • Saklı Kalan (2014)
  • Kanıt (2012)
  • Dedektif Biraderler (2008)
  • Doktorlar (2007)
  • En İyi Arkadaşım (2004)





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR