Afili aşk yeni bölüm var mı yok mu neden yayınlanmıyor?

Kanal D ekranlarının yeni yaz dizisi Afilli Aşk'ın yeni bölümü bu akşam var mı yok mu? Dizi severler, Afilli Aşk'ın 14 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Afilli Aşk bu akşam var mı yok mu neden yayınlanmıyor? Afilli Aşk 10. bölüm tarihini sizler için hazırladık.

Afili aşk yeni bölüm var mı yok mu neden yayınlanmıyor?
Yayın Tarihi: 14.08.2019 20:07:00

Kanal D ekranlarında yeni başlayan yaz dizisi Afilli Aşk, yeni bölümleriyle her hafta Çarşamba akşamları yayınlanıyordu ancak Kanal D yayın akışına bakan dizi severler, bu akşam Afilli Aşk dizisinin olmadığını fark etti. Afilli Aşk izleyicisi, Afilli Aşk bugün var mı yok mu? Neden yayınlanmıyor, final mi yaptı, bitti mi? Sorularının yanıtını araştırmaya başladı.

Kanal D ekranlarında ilgiyle izlenen ve kısa sürede tutan Afilli Aşk dizisi, 10. bölümüyle 14 Ağustos Çarşamba akşam saat 20:00'da yayınlanması gerekiyordu. Ancak sürpriz bir gelişme yaşandı...

AFİLLİ AŞK DİZİSİ BUGÜN VAR MI YOK MU? 


Afilli Aşk dizisinin 10. bölümü, Kurban Bayramı tatili nedeniyle bu hafta yayınlanmıyor. Afilli Aşk dizisi 10. bölümü, 14 Ağustos Çarşamba yayınlanmayacak. Afilli Aşk yeni bölümü, 21 Ağustos Çarşamba akşamı izleyicisiyle buluşacak.

AFİLLİ AŞK DİZİSİ TUTTU MU?

Kanal D ekranlarında yaz sezonu için hazırlanan Afilli Aşk dizisi, ilk 9 bölüm itibariyle çok sevildi! Afilli Aşk dizisini, Star TV'nin Erkenci Kuş dizisine benzetenler, tıpkı Erkenci Kuş gibi Afilli Aşk dizisinin de normal sezonda da devam edeceğini düşünüyor. Afilli Aşk dizisinin yayından kaldırılması gibi bir durum söz konusu değil.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR